top of page

Vad jag önskar att hon gör om jag är respektlös mot henne

I detta avsnitt av "Daniel pratar med en kamera" pratar jag om tid, relationer och vad jag själv skulle göra om den jag lever med var respektlös mot mig och vad jag önskar att hon gjorde om jag var det mot henne. Jag pratar återigen varför det är viktigt att ge barn tid att lära sig själva. Vad vinner man själv på det? Vad vinner barnet på det? Jag pratar om hur jag behåller min positiva inställning trots sömnlösa nätter och mycket annat som jagar. Vad i min inställning gör att jag orkar där kanske andra blir arga, trötta, tjuriga och irriterade? I klippet pratar jag om förändring och hur den vi själva gör med oss är viktigare än den tiden gör. Klippet, likt alla andra, är spontant, improviserat och utan någon som helst redigering. Rörigt? Ja kanske. Kära tittare, när du lyssnar på mig kom ihåg detta: Jag berättar om MITT sätt att leva. Uppskattar du klippet får du gärna lämna ett bidrag till Swish: 0702200945 (mitt). Tack för din tid! Med omtanke, Daniel Mendoza


Foto: Pernilla Danielsson
Senaste inlägg

Visa alla

2 Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
Πελάτης
18 Φεβ
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5 αστέρια.

Ännu ett jätte fint samtal. Tack Daniel.

Μου αρέσει
Απάντηση σε

Tack till dig. (Jag längtar ihjäl mig till vår och sommar så att jag kan se lite piggare ut... ☀️😂)

Μου αρέσει
bottom of page