FÖRELÄSARE & INSPIRATÖR

"Jag åkte ensam hem till gänget för att döda två av dem. Med mig hade jag två knivar. Utifrån vilka de var och hur många de var visste att jag att jag med all sannolikhet skulle dö den natten. Det blev mycket tumultartat och slutade väldigt illa för två av dem. Men när jag väl höll min kniv mot ledarens hals, när jag hade hans liv i mina händer, hörde jag en röst inom mig säga: 'Daniel, det här är inte du. Daniel, du vill inte det här!'"

Från en uppväxt kantad av mycket grova övergrepp och extremt våld, i och utanför hemmet, till ett liv fyllt med kärlek och godhet. Från att ha varit flykting i tre olika länder till studier på Handelshögskolan i Stockholm. Från aktiemäklarbord i storbank till att hans debutroman nådde 1:a plats hos Bokus. Från att ha blivit dömd för grova våldsbrott till att utses till ”Årets lyckofrämjare” i Sverige. Från en idé om att göra gott till skapandet av Good News Magazine med över 200000 läsare. Från att aldrig vilja ha barn till att av kärlek till sina två söner anpassa hela sitt liv till att vara närvarande i deras liv. 

Från inget till allt.

 

Daniels föreläsning är unik och så även hans sätt att framföra den. Det handlar om att välja godhet, att välja med omsorg hur man vill vara som människa och sedan i hemmet, på arbetsplatsen, i skolan och i livet agera utifrån det valet. Det handlar om att se problem och utmaningar som möjligheter. 

 

Framtidstro, hopp, medveten optimism, godhet och om att vara snäll också betyder att ha tydliga gränser. Det är några av ämnena Daniel berör under sina föreläsningar. 

Tillåt dig/er att beröras, inspireras och motiveras!

Därför ska du boka en föreläsning med Daniel Mendoza:

  • För att få en föreläsning fylld med inspiration och nya perspektiv som varvas med mycket humor och lika mycket allvar.

  • För att få hopp, framtidstro och en positiv mental inställning till livet och människan.

  • För att lära dig mer om kraften bakom en positiv inställning, om medveten optimism, och hur du kan omvandla den till att må bättre och vara en bättre människa

  • Boka Daniel för en inspirerande föreläsning du kommer beröras djupt av!

 


Vill du boka Daniel för en föreläsning i ditt hem?

Sedan 2017 har närmare hundra familjer från norr till söder och väst till öst har tagit vara på möjligheten och bokat Daniel till sina hem för en inspirerande föreläsning om kärlek, hopp och framtidstro. Gör det du också! Allt han behöver för att kunna hålla föreläsningen hos dig är en publik och ett glas vatten. 

Kontakta honom för mer information! 
 

 

Ser fram emot att höra från Dig!

+46 70 220 09 45

  • White Facebook Icon

Hitta mig på Facebook

Andras omdöme om Daniels föreläsningar 

”Daniel, din morgonföreläsning hos oss var väldigt lyckad! Fortsätt och var dig själv som du är. Närvarande, autentisk och angelägen.” 

- Lena Ahlström, VD, grundare och ägare av Ledarstudion, 20191113 

"Daniel fångade oss alla med sin livshistoria och hans insikt till livet. Det har varit en ära att få ta del av en sådan äkthet. Det har nog väkt en tankeställare hos oss alla samt gett perspektiv på sitt egna liv och hur vi behandlar människor vi möter. Det är väldigt inspirerande att få lyssna på Daniel och vi önskar att ni alla får tillfälle till det! "

- Skatteverket Helsingborg & Halmstad 20191205 - 20191206

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
0