top of page

Börja smått. Ha tålamod. Var snäll mot dig själv. Det lilla kommer att leda till det stora.

Kärlek till alla och även till dig. Att inkludera dig själv så att också du mår bra, det är kanske det allra viktigaste du kan göra för dig själv och dem du älskar.

 

Jag är licenserad ACT-terapeut och i viss mån arbetar jag utifrån den metoden. Men den viktigaste delen av mitt arbete som coach handlar om igenkänning och att lyssna på varje klient på ett djupare plan för att förstå källan till problemet och undvika att enbart arbeta med symptomen. Min kunskap, som jag samlat på mig under fyrtio år, är skälet till att personer som arbetar som pedagoger, poliser, psykologer och samtalsterapeuter väljer mig som samtalscoach. Som en uttryckte det: "Jag har utbildningen och kan teorierna och metoderna. Du, Daniel, du kan människan." 

Låt oss ge näring till din livsglädje

Mitt mål är att hjälpa dig hitta din livsglädje, din livskraft, och att ge näring till den. Till mig kommer därför inte de som vill bli sedda som offer och utifrån det få prata med någon som tycker synd om dem. Till mig kommer de som vill ha hjälp att förändra sina tankemönster och liv. De är personer som också är beredda att lägga tid och engagemang för att få till en förändring. Och som då vågar med kritiska men icke dömande ögon granska sina egna beteenden. Därför att riktig och hållbar förändring innebär att våga möta sig själv. 

Arvode

Mitt arvode varierar beroende på omfattning, 

tid, plats och veckodag. Låt oss pratar ihop oss om vad du behöver och har råd med

och vad jag utifrån det kan erbjuda. 

Akuttid

Detta är för dig som ibland är i akut behov av att få höra en röst och få hjälp att lugna känslorna och sortera tankarna. Samtalet, som kan ske när som helst på dygnet och alla dagar i veckan (förutsatt att Daniel är tillgänglig) är på max 15 minuter och kostar 300 kr. Bokning görs ENDAST via sms:

1. Skicka sms-förfrågan till 070-2200945

2. Erhåller bokningsbekräftelse med Swish-förfrågan
3. Betala via Swish
4. Ring upp Daniel 

Friskvårdsbidrag

Du har möjlighet att använda friskvårdsbidraget till att bli coachad av mig.

Det är din arbetsgivare som bestämmer om du som anställd ska erbjudas ett friskvårdsbidrag.

Lilla coachpaketet
* 10 coachsamtal sprida över sex månader
* Veckovis uppföljning

Lilla coachpaketet är till för dig som vill få till en förändring i ditt liv och är beredd att arbeta aktivt och dedikerat för att uppnå den. Veckovis under sex månader pushar, uppmuntrar, tipsar och stöttar jag dig i ditt förändringsarbete. Tillsammans ser vi till att nå ditt mål och lägga en bra grund som du sen kan följa. 


Stora coachpaketet

Stora coachpaketet är till för dig som inte bara vill få till en förändring i ditt liv, du vill också få ut mer av det. På nästan daglig basis under sex månader pushar, uppmuntrar, tipsar och stöttar jag dig i ditt förändringsarbete. Tillsammans ser vi till att nå ditt mål och lägger sen upp nya för framtiden. I Stora coachpaketet ingår också två dagar med mig på Mallorca samt fyra dagar på en av mina retreats. 

Skulle något av coachpaketen vara något för dig?

Hör av dig så berättar jag mer.

Hur möts vi?

Samtalen sker antingen via telefon, Messenger/Zoom eller så ses vi där det passar oss båda. 
 

"Du är inte dina mörka tankar, så var inte rädd för dem. Fly inte. Bli istället mästare över dem. Hur du blir det? Ett sätt är att våga betrakta dem. Se dina tankar som spöken som vill skrämma dig. Om du försöker fly lyckas de. Om du istället betraktar dem, säger varje gång till dig själv något i stil med 'Mmm, där ser man att jag kan tänka så …' eller 'Intressant …' så kommer spökena tycka att du är tråkig. De slutar besöka dig lika ofta, till slut inte alls." - Daniel Mendoza 

 

Din livscoach

"Daniel, det tog dig 45 minuter att läsa mig. Något som psykologer och terapeuter jag haft sedan jag var sju år ännu inte lyckats med..."

- kvinna på 29 år

IMG_5377_edited_edited.jpg

"Tack Daniel, detta var första gången jag fick skratta under ett seriöst möte" - pojke på 13 år med självmordstankar 

"Det känns som om det är första gången någon verkligen ser MIG..."

"Jag kommer hit som en trasa och lämnar som om jag hade vingar under mina fötter..."

- kvinnlig försäljningschef inom telekom

 "Du är magisk och kan ge hopp och framtidstro som få. 2/3 del av min familj kan intyga."

- rektor på grundskola

"Efter kontakt med Daniel valde jag att ta ett av mina största beslut, att berätta om hur jag på riktigt kände mig - inuti - till min familj (man och tre barn). Jag som hade alla verktyg och menade att jag skulle ”klara mig själv utan att belasta dem”. Så mycket mer jag lärde.  Mitt ärliga samtal resulterade i att jag kände mig mer hel, lugn och säker. Jag insåg att jag hade utestängt dom viktigaste i mitt liv att ta del i det viktigaste i mitt. Det har blivit ett ”före” och ”efter” det samtalet med min familj. Så tacksam!"

"Du är värd varje krona!" 

- man på 44 år

Daniel Mendoza 

Tel: + 46 70 220 09 45 

e-post: daniel@danielmendoza.se

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

bottom of page