I mitt arbete som livscoach har jag klienter inom allt från företag, skolor, kommuner, till psykologer, läkare, personalchefer, terapeuter, företagsledare till ungdomar och föräldrar.    

Jag är licenserad ACT-terapeut och i viss mån arbetar jag utifrån den metoden. Men den viktigaste biten i mitt arbete som livscoach handlar om igenkänning och att lyssna på varje klient på ett djupare plan för att förstå källan till problemet och undvika att endast arbeta med symptomen. Därför säger jag till många av mina klienter att vad de ser och har sett som ett problem kanske jag ser som en möjlighet. 

Varför väljer andra mig som livscoach?

Många som kommer till gör det därför att någon annan rekommenderat mig. Skälet tror jag är att det är väldigt lätt att prata med mig, att känna sig sedd och förstådd.

Sen därför att min historia, hur jag dedikerat arbetat med mig själv sedan tidiga tonåren och mina stora erfarenheter av livet gett mig ovärderliga redskap som hjälper mig att förstå andras mentala knutar och hur de kan lösa sådana. 

Vilka väljer mig som livscoach? 

Till mig kommer den som har personliga mål den vill uppnå men kanske kört fast.

Här är min egen erfarenhet av att som vuxen dedikerat mig totalt åt att ta mig in på Handelshögskolan i Stockholm till stor hjälp för att hjälpa andra.

   

Den som vill mentalt må bättre.

Att jag själv har gått från att försöka ta mitt liv, att vara skräckslagen för att stå på scen till att numera älska livet och gjort över 300 föreläsningar där jag ibland i ett par timmar improviserar. 

Den som vill få en bättre relation till sig själv och andra. 

Tolv år gammal började jag skapa en bild av vem jag ville vara. Jag har sedan dess arbetat idogt för att förverkliga den bilden och för att ha en sund och god relation till mig själv. Det är A o O för att kunna ha det med andra.

 

Den som behöver hjälp med sitt barns personliga utveckling. 

"Pappa, när jag får egna barn vill jag att du hjälper mig att uppfostra dem." 

"Jag tror inte att ett barn kan få en bättre uppväxt."

"Mina föräldrar är de mest framgångsrika jag känner.

Därför att de har lyckats uppfostra sina barn."

Det är mina söners kommentarer som förhoppningsvis förklarar varför föräldrar ber mig hjälpa dem.

Den som vill ha bättre självförtroende och starkare självkänsla.

Jag vet hur det är att se sig själv i spegeln och allt man ser är en trasa ingen skulle vilja ha. Att tycka så lite om sig själv att det inte ens spelar någon roll om man lever eller dör. Jag vet också hur man kan ta sig därifrån och lära sig att tycka om sig själv. Att gå från att tycka att man inte kan något, att man inte duger till något, till att se sitt eget värde och sin egen potential.

Till kommer också den som vill bli fri från tvångstankar.

I några årtionden levde jag själv med tvångstankar. Bland annat om att jag skulle, med kniv, skada någon i min familj. Jag fann en hållbar väg att bli fri från tvångstankarna och jag vet därför att jag kan hjälpa andra att bli det också. 

Även de som har någon form av missbruk och vill slå sig fri från det.

"Jag önskar att jag hade träffat dig tidigare." Kommentar från en person som var missbrukare i över 30 år. Det handlar om att lära sig att inte begå övergrepp på sig själv.

Optimism och framtidstro 

Jag har också klienter som önskar boosta upp sig själva 

och få hjälp att se människan, världen och framtiden på ett ljusare och vackrare sätt. Hela mitt liv men framför allt de senaste 20 åren har jag fokuserat på att lyfta fram det positiva, bland annat med hjälp av Good News Magazine.

Det har gjort mig till en av de främsta i Sverige inom detta område.

 

Oavsett skäl du har är jag övertygad om att jag kommer att kunna hjälpa dig.

A och O är dock att du vill det själv och att du i vår kontakt är ärlig mot mig. 

Våga höra av dig!  

Jag vet att det kan sitta långt inne att ta hjälp,

jag har varit där själv, men jag lovar dig att det efter

några få sekunder kommer du att känna

glädje över att du tog kontakt. 

  

Din livscoach

"Daniel, det tog dig 45 minuter att läsa mig. Något som psykologer och terapeuter jag haft sedan jag var sju år ännu inte lyckats med..." 

"Jag kommer hit som en trasa och lämnar som om jag hade vingar under mina fötter..."

 "Du är magisk och kan ge hopp och framtidstro som få. 2/3 del av min familj kan intyga."

"Det känns som om det är första gången någon verkligen ser MIG..."

"Efter kontakt med Daniel valde jag att ta ett av mina största beslut, att berätta om hur jag på riktigt kände mig - inuti - till min familj (man och tre barn). Jag som hade alla verktyg och menade att jag skulle ”klara mig själv utan att belasta dem”. Så mycket mer jag lärde.  Mitt ärliga samtal resulterade i att jag kände mig mer hel, lugn och säker. Jag insåg att jag hade utestängt dom viktigaste i mitt liv att ta del i det viktigaste i mitt. Det har blivit ett ”före” och ”efter” det samtalet med min familj. Så tacksam!"

Daniel Mendoza 

  • Gray Facebook Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Tel: + 46 70 220 09 45 

e-post: daniel@danielmendoza.se

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon