Personalchefer, lärare, terapeuter, psykologer, föräldrar, par, ungdomar, läkare, företagsledare och många fler är de som jag hjälpt att må bättre och att finna rätt väg i livet. Gemensam för dem alla är att de önskade träffa någon som kunde förstå dem utifrån den resan personen själv gjort och inte utifrån kunskap den införskaffat sig genom utbildning eller ett yrke. 

Jag är licenserad ACT-terapeut och i viss mån arbetar jag utifrån den metoden. Men den viktigaste biten i mitt arbete som livscoach handlar om igenkänning och att lyssna på varje klient på ett djupare plan för att förstå källan till problemet och undvika att endast arbeta med symptomen. Därför säger jag till många av mina klienter att vad de ser och har sett som ett problem kanske jag ser som en möjlighet. 

Vilka väljer mig som livscoach? 

 

Den som vill uppnå mål. 

Till mig kommer den som har personliga mål den vill uppnå men kanske kört fast eller inte ens lyckats komma igång. Här är min egen erfarenhet av att bl.a.a som vuxen dedikerat mig åt studier för att komma in på Handelshögskolan i Stockholm till stor nytta för att förstå hur viktigt rätt fokus är och hur man kan arbeta utifrån mål och delmål.  

Den som drömmer om att skriva sin bok

Jag har gett ut fem böcker via eget förlag, varav min debutroman nådde första platsen hos Bokus, och cirka 20 utgåvor av Good News Magazine, där vi som mest hade

200 000 läsare. Det finns massor jag kan lära dig som funderar på att ge ut din allra första bok.

Kärlek och att hitta sin tvillingsjäl 

Att möta någon som själsligt så att säga knockar en är mycket svårt och samtidigt något få fullt ut upplever. Att förstå sina känslor, att förstå alla turer och all förvirring som uppstår, och sen att kunna sätta ord på vad man känner är något inte många klarar av. Än mindre med tanke på att det är något mycket sällsynt. Mina romaner handlar i mångt och mycket om sådana möten. Det är en av anledningarna till att en del människor kontaktar mig. För att ha någon att prata med om mötet det varit med om, för att ha någon som lyssnar och förstår. 

Den som vill kunna prata om sina känslor.

A och O för att få en fungerande relation, till sig själv och andra, är förmågan att kommunicera och att våga berätta om hur man känner. Det är dock inte något som är lätt att göra för de flesta av oss. Rädsla för att bli dömd, rädsla för att verka sårbar och svag och annat hindrar många från att berätta om sina känslor och hur de mår. En av de främsta anledningarna till att jag lyckats må bra i mitt liv har varit att jag lärde mig att berätta om hur jag mådde och vad jag varit med. Och då utan att döma mig själv och utan att vara rädd för att bli dömd av andra. 

   

Den som vill mentalt må bättre.

Mina erfarenheter från att ha försökt att ta mitt liv och att exempelvis vara skräckslagen för att stå på scen, till att numera älska livet och gjort över 300 föreläsningar där jag ibland i ett par timmar improviserar, gör det lättare för mig att förstå andra som går igenom liknade problem. Allt har dock en lösning och det finns en väg ut.

Den som vill få en bättre relation till sig själv och andra. 

Tolv år gammal började jag skapa en bild av vem jag ville vara. Jag har sedan dess arbetat idogt för att förverkliga den bilden och för att ha en sund och god relation till mig själv men också hjälpa andra. Att sluta döma sig själv, att sluta hacka på sig själv, är den bästa vägen till att må bra och kunna stå emot livets ups n' downs

 

Den som behöver hjälp med sitt barns personliga utveckling. 

"Pappa, när jag får egna barn vill jag att du hjälper mig att uppfostra dem." 

Det är min sons kommentarer som förhoppningsvis förklarar varför föräldrar ber mig hjälpa dem. Alla vill ha bra relationer till sina barn, de viktigaste människorna i ens liv. Alla vet bara inte hur de ska få den och många tror att det är för sent. Men förälder är man livet ut och därför kan relationen alltid bli bättre.

Det gäller bara att lära sig hur man gör. 

Den som vill ha bättre självförtroende och starkare självkänsla.

Jag vet hur det är att se sig själv i spegeln och allt man ser är en trasa ingen skulle vilja ha. Att tycka så lite om sig själv att det inte ens spelar någon roll om man lever eller dör. Jag vet också hur man kan ta sig därifrån och lära sig att tycka om sig själv. Att gå från att tycka att man inte kan något, att man inte duger till något, till att se sitt eget värde och sin egen potential. 

Till kommer också den som vill bli fri från tvångstankar.

I några årtionden levde jag själv med tvångstankar. Bland annat om att jag skulle, med kniv, skada någon i min familj. Jag fann en hållbar väg att bli fri från tvångstankarna och jag vet därför att jag kan hjälpa andra att bli det också. 

Optimism och framtidstro 

Jag har också klienter som önskar boosta upp sig själva 

och få hjälp att se människan, världen och framtiden på ett ljusare och vackrare sätt. Men egentligen behöver vi alla det! Hela mitt liv, men mer dedikerat de senaste 20 åren, har jag fokuserat på att lyfta fram det positiva, bland annat med hjälp av Good News Magazine. Det har gjort mig till en av de främsta i Sverige inom detta område.

Våga kontakta mig!  

Jag vet att det kan sitta långt inne att ta emot hjälp

men jag lovar dig att du efter några få sekunder

kommer att känna glädje och stolthet över att du tog kontakt

och se fram emot vårt möte.

Arvode

1 500 kr/timme

 eller 2 500 kr/samtal

(det innebär att samtalet kan vara upp till fem timmar).

* 600 kr/halvtimmes boosta upp

Coachpaket

Coachpaketet, som du och jag avslutar med två dagar på Mallorca, är till för dig som verkligen vill få till en förändring i ditt liv och jobba mer aktivt för att uppnå den. 

49 000 kr (betalningen kan delas upp)

Ingår:

*10 coachsamtal under 6 månader

* Veckovis uppföljning på 20 minuter

* 2 heldagar med mig på Mallorca där boende, all mat och dryck samt sightseeing ingår. Och där fokus är helt och hållet på dig och din framtid. 

Hur möts vi?

Samtalen sker antingen via ZOOM, telefon eller att vi ses.

Jag föredrar så klart att få träffa dig

men låter dig bestämma vad som passar dig bäst!

  

Din livscoach

"Daniel, det tog dig 45 minuter att läsa mig. Något som psykologer och terapeuter jag haft sedan jag var sju år ännu inte lyckats med..." 

"Jag kommer hit som en trasa och lämnar som om jag hade vingar under mina fötter..."

 "Du är magisk och kan ge hopp och framtidstro som få. 2/3 del av min familj kan intyga."

"Det känns som om det är första gången någon verkligen ser MIG..."

"Efter kontakt med Daniel valde jag att ta ett av mina största beslut, att berätta om hur jag på riktigt kände mig - inuti - till min familj (man och tre barn). Jag som hade alla verktyg och menade att jag skulle ”klara mig själv utan att belasta dem”. Så mycket mer jag lärde.  Mitt ärliga samtal resulterade i att jag kände mig mer hel, lugn och säker. Jag insåg att jag hade utestängt dom viktigaste i mitt liv att ta del i det viktigaste i mitt. Det har blivit ett ”före” och ”efter” det samtalet med min familj. Så tacksam!"

Daniel Mendoza 

  • Gray Facebook Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Tel: + 46 70 220 09 45 

e-post: daniel@danielmendoza.se

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon