top of page

"Efter kontakt med Daniel valde jag att ta ett av mina största beslut, att berätta om hur jag på riktigt kände mig - inuti - till min familj (man och tre barn). Jag som hade alla verktyg och menade att jag skulle ”klara mig själv utan att belasta dem”. Så mycket mer jag lärde.  Mitt ärliga samtal resulterade i att jag kände mig mer hel, lugn och säker. Jag insåg att jag hade utestängt dom viktigaste i mitt liv att ta del i det viktigaste i mitt. Det har blivit ett ”före” och ”efter” det samtalet med min familj. Så tacksam!"

"Daniel, det tog dig 45 minuter att läsa mig. Något som psykologer och terapeuter jag haft sedan jag var sju år ännu inte lyckats med..." 

"Tack Daniel, detta var första gången jag fick skratta under ett seriöst möte" - pojke på 13 år med självmordstankar 

Börja smått. Ha tålamod. Var snäll mot dig själv. Det lilla kommer att leda till det stora.

Kärlek till alla och även till dig. Att inkludera dig själv så att också du mår bra, det är kanske det allra viktigaste du kan göra för dig själv och dem du älskar.

"Du är inte dina mörka tankar, så var inte rädd för dem. Fly inte. Bli istället mästare över dem. Hur du blir det? Ett sätt är att våga betrakta dem. Se dina tankar som spöken som vill skrämma dig. Om du försöker fly lyckas de. Om du istället betraktar dem, säger varje gång till dig själv något i stil med 'Mmm, där ser man att jag kan tänka så …' eller 'Intressant …' så kommer spökena tycka att du är tråkig. De slutar besöka dig lika ofta, till slut inte alls." - Daniel Mendoza 

Daniel har genom sin coachning hjälpt otaliga människor att må bättre och slå sig fria från t.ex. självmordstankar och bryta negativa beteendemönster som skadat dem och deras kära. Han är en licensierad ACT-terapeut som i sin coachning utgår väldigt mycket utifrån sina erfarenheter av livet och allt han gjort för att bli av med rädslor och fobier som begränsade honom. Så även vad gäller att göra upp med sitt arv. 

 Du är unik.

Det som gör att någon ser dig, ser alla dina själsliga sår och ärr, ser din potential och inre kraft, är personens nyfikenhet, erfarenheter, omtanke och förmåga att höra även vad du inte säger. Gällande att läsa och förstå människor är Daniel, med sitt bagage och historia, också unik. 

 

Daniels önskar för att ta sig an Dig som samtalspartner

1.

Du vet inte hur du på egen hand ska göra för att må bättre. 

 

2.

Du accepterar att förändring kräver uppoffring, engagemang, vilja och dedikering. 

3.

Du vill sitta i förarsätet av ditt liv. 

4.

Du känner starkt att du behöver någon att prata med om hur du mår, saker du känner och tankar som jagar dig. 

Vill du anlita Daniel?

Kontakta honom via sms/e-post/sociala medier. Det är första steget.  

 Hur möts du och Daniel?

Samtalen sker via telefon, digitalt eller fysiskt

Arvode & tid

Daniels arvode baserar sig på själva samtalet och inte tiden. Varje samtal är på minst en timme, men han rekommenderar att du avsätter upp till tre timmar i din kalender. Arvodet är 1 200 kr oavsett hur länge samtalet pågår. 

Kontakta Daniel:

Tel (sms funkar bra): + 46 70 220 09 45 

e-post: daniel@danielmendoza.se

 


 

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

bottom of page