top of page

"Efter kontakt med Daniel valde jag att ta ett av mina största beslut, att berätta om hur jag på riktigt kände mig - inuti - till min familj (man och tre barn). Jag som hade alla verktyg och menade att jag skulle ”klara mig själv utan att belasta dem”. Så mycket mer jag lärde.  Mitt ärliga samtal resulterade i att jag kände mig mer hel, lugn och säker. Jag insåg att jag hade utestängt dom viktigaste i mitt liv att ta del i det viktigaste i mitt. Det har blivit ett ”före” och ”efter” det samtalet med min familj. Så tacksam!"

"Daniel, det tog dig 45 minuter att läsa mig. Något som psykologer och terapeuter jag haft sedan jag var sju år ännu inte lyckats med..." 

"Tack Daniel, detta var första gången jag fick skratta under ett seriöst möte."

Börja smått. Ha tålamod. Var snäll mot dig själv. Det lilla kommer att leda till det stora.

Kärlek till alla och även till dig. Att inkludera dig själv så att också du mår bra, det är kanske det allra viktigaste du kan göra för dig själv och dem du älskar.

"Du är inte dina mörka tankar, så var inte rädd för dem. Fly inte. Bli istället mästare över dem. Hur du blir det? Ett sätt är att våga betrakta dem. Se dina tankar som spöken som vill skrämma dig. Om du försöker fly lyckas de. Om du istället betraktar dem, säger varje gång till dig själv något i stil med 'Mmm, där ser man att jag kan tänka så …' eller 'Intressant …' så kommer spökena tycka att du är tråkig. De slutar besöka dig lika ofta, till slut inte alls." - Daniel Mendoza 

Daniel är livscoachen andra livscoacher, psykologer och terapeuter söker hjälp av. I närmare 40 år har han arbetat med personlig utveckling. Första gången han var mentor åt någon var han 19 år. Bland hans klienter finns och har funnits koncernchefer, företagsledare, HR-chefer, psykologer, rektorer och läkare. 

 

Engagemang, integritet, tydlighet och ärlighet är hans ledord för sin coachning av andra. 

Du är unik.

Vill du nå dina mål, vill du förverkliga dina drömmar, vill du stärka din självkänsla och förbättra din mentala motståndskraft? Är du beredd att lägga tid och resurser på det? Önskar du en livscoach som finns där för dig genom hela resan, som stöttar dig, pushar dig, berör, inspirerar och motiverar dig och som du samtidigt trivs med att umgås med? Kan du svara ja på alla så är Daniel och du troligtvis perfekta för varandra. 

Det som gör att någon ser dig, ser alla dina själsliga sår och ärr, ser din potential och inre kraft, är personens nyfikenhet, erfarenheter, omtanke och förmåga att höra även vad du inte säger. Du samarbetar med Daniel därför att du vill ha någon som gjort resan, som förstår vad den kräver och innebär samt hur man lyckas. 

Vill du anlita Daniel?

Kontakta honom via e-post: daniel@danielmendoza.se  

 Hur möts du och Daniel?

Samtalen sker via telefon eller fysiskt

Arvode & tid

Arvodet baserar sig på hur mycket du önskar att Daniel finns där för dig. 

Personprofil:
Du ska vara minst 20 år gammal och vara drogfri för att ha Daniel som livscoach.

Kontakta Daniel:

Tel (sms funkar bra): + 46 70 220 09 45 

e-post: daniel@danielmendoza.se

 


 

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

bottom of page