Börja smått. Ha tålamod. Var snäll mot dig själv. Det lilla kommer att leda till det stora.

Kärlek till alla och även till dig. Att inkludera dig själv så att också du mår bra, det är kanske det allra viktigaste du kan göra för dig själv och dem du älskar.

 

Jag är licenserad ACT-terapeut och i viss mån arbetar jag utifrån den metoden. Men den viktigaste biten i mitt arbete som coach handlar om igenkänning och att lyssna på varje klient på ett djupare plan, för att förstå källan till problemet och undvika att enbart arbeta med symptomen. Om det är något jag är mycket bra på, som jag i nästan 40 år dedikerat mig åt att lära mig, så är det oss människor och våra beteenden. Min kunskap är skälet till att många psykologer och samtalsterapeuter väljer mig som deras samtalscoach. Som en uttryckte det: "Jag har utbildningen och kan teorierna och metoderna. Du, Daniel, du kan människan." 

Väljer du mig som coach får du någon som själv gjort resan från att se sig själv som en trasa som inte fann mening med livet, som inte trodde på sig själv, som led av svåra fobier och rädslor till att vara någon som med stark vilja och dedikering botat sig från allt. Jag kommer därför inte att rekommendera dig att göra något, t.ex. att lägga in regelbunden motion i din kalender eller att varje kväll skriva en tacksamhetslista, om jag själv inte haft framgång med det i min egen personliga utveckling

Vilka bokar mig som livscoach?

Alla oavsett yrke, ålder och kön som på något sätt känner att de kört fast och behöver hjälp att lösa mentala knutar eller bara vill ha någon att bolla saker och ting med, är varmt välkomna att kontakta mig. 

Arvode

Coachsamtal: 1 200 kr/samtal 

Paketpris för tre samtal: 2 500 kr

Friskvårdsbidrag

Du har möjlighet att använda friskvårdsbidraget till att bli coachad av mig.

Det är din arbetsgivare som bestämmer om du som anställd ska erbjudas ett friskvårdsbidrag.

Lilla coachpaketet
* 10 coachsamtal sprida över sex månader