Daniels retreat lämpar sig för Dig som behöver ladda Ditt själsliga batteri med stillhet, skönhet och nya insikter och perspektiv. På en vacker plats kommer vi föra nära samtal om livet, kärlek och att vara människa. Vi kommer att få lyssna till föreläsningar om att följa sitt hjärta, om vikten av att fokusera på godhet och medveten optimism och om varför det aldrig är naivt att vara snäll. En resa som ingen annan på en plats som ingen annan. Om Du behöver boosta Din tilltro till framtiden, Din tillit till människan och samtidigt få möjlighet att vila kropp och själ, är denna resa den enda Du behöver göra! 

Under ingen av Daniels retreats förväntas något annat av Dig än att Du är Dig själv. Det finns inga måsten och det ställs inga andra krav än att vi är vänliga, respektfulla och kärleksfulla mot varandra. Vill Du vara med oss och vara tyst under alla dagarna, så får Du det. Vill Du inte följa med på utflykter, så behöver Du inte. 

Kom som Du är, var som Du är! 🦋

VAD ANDRA SAGT 

Maria Eklund

- retreat Sverige 

På ett enkelt och vackert sätt skapades ett utrymme för ett existentiellt möte med mig själv och andra. Utan kom svaren innan jag ens hann formulera klart frågan. Härligt, avslappnat och kärleksfullt! ❤

Marita Sandersson

- retreat Mallorca 

Kärlekens omtanke var resan som blev en paus mitt i livets karusell. En paus som genomsyrades av närvaro och tillit. Resan erbjöd näring för både kropp och själ, kryddad med äkta värme och kärlek. Dagarna skapade ett mellanrum mellan yttre krav och inre behov och blev en minnesvärd upplevelse för alla sinnen.

Kristove Sanchez Rueda

- retreat Mallorca

Kärlekens Omtanke blev för mig en underbar tid att kunna vara mig själv i mitt hjärta. Från första stund när vi såg varandra fanns den öppna kärleken hos alla vilket medförde att vi direkt möttes där vi var. Samtalen blev utvecklande och kärleksfulla på de djupaste sätt. De lågmälda samtalen blandades med skratt och glädje och hela tiden fanns kärleken där. Jag har med den här resan verkligen fått vänner för livet. Vänner som har hjärtat på helt rätt ställe. Tack Daniel!

Karolina Olsson

- retreat Mallorca

Platsen, maten, människorna. Ögonblicken, skratten, värmen, den villkorslösa kärleken. Människor emellan. Vissa upplevelser bara känns. Och stannar för evigt kvar. I själ och hjärta. För alltid.

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
0