Kärlekens Omtanke

 

Daniels retreats lämpar sig för Dig som behöver ladda Ditt själsliga batteri med stillhet, skönhet och nya insikter och perspektiv.

 

På en vacker plats kommer vi föra nära samtal om livet, kärlek och att vara människa. Vi kommer att få lyssna till föreläsningar om att följa sitt hjärta, om vikten av att fokusera på godhet och medveten optimism och om varför det aldrig är naivt att vara snäll. En resa som ingen annan på en plats som ingen annan. Om Du behöver boosta Din tilltro till framtiden, Din tillit till människan och samtidigt få möjlighet att vila kropp och själ, är denna resa den enda Du behöver göra!

 

Under ingen av Daniels retreats ställs det några andra krav än att vi är vänliga, respektfulla och kärleksfulla mot varandra och att vårt fokus är att insupa det vackra vi får uppleva samt fokuserar på godhet och medveten optimism. 

 

Vill Du vara med oss och vara tyst under alla dagar, så får Du det. Vill Du inte följa med på utflykter, så behöver Du inte. Vill du inte alltid äta måltider tillsammans med övriga så behöver du inte det. 

 Kom som Du är, var som Du är!  🦋

"Jag har aldrig varit på en retreat, så jag hade hellre ingen definition på hur en retreat ska vara. Nu har jag, och den är svårslagen! Friheten av att delta eller inte i det erbjudna programmet, friheten av att vara sig själv, placeringen nära naturens alla element, i ett klimat som ger kroppen frihet att vila, och inte minst den geografiska placeringen som tvingar hjärna att släppa kontrollen över det som sker hemma, allt bidrog till min upplevelse av en oas. Jag hamnade i några dagar i en annan dimension, isolerat från allt ”måste”, allt ”bör” och allt ”ska bara”. Där ögonen, hjärnan, kroppen, själen fick vila. Det var första gången i mitt liv jag nådde en såpass djup stillhet! Tack så mycket för möjligheten!" -

Daniela, retreat februari 2020

”Daniels retreat är som att komma hem, en plats som känns välkomnade och varm. Daniel har en förmåga att möta personer på ett personligt sätt och att beröra med det han förmedlar. Har redan bokat nästa retreat 2021”


Anna-Karin, Mallorca februari 2020

"En fantastisk resa där allt från maten och boende till alla möten och samtal genomsyrades av omtanke. Jag njöt av de vackra utsikterna, den goda maten och alla inspirerande samtal och föreläsningar. Jag fick också en annan, djupare relation till boken Den Enda efter att jag fick uppleva flera av platserna där berättelsen utspelar sig. En underbar resa helt enkelt!"

Tamás, Mallorca februari 2020

Maria Eklund

- retreat Sverige 2018

På ett enkelt och vackert sätt skapades ett utrymme för ett existentiellt möte med mig själv och andra. Utan kom svaren innan jag ens hann formulera klart frågan. Härligt, avslappnat och kärleksfullt! ❤

Susanne Tenselius

- retreat Mallorca 2020

Jag fullkomligt älskar Mallorca sen tidigare men för mig var detta första gången på ett retreat. Jag kom hem som en lugnare och lyckligare version av mig själv. Så fascinerad över hur en så brokig skara människor på bara ett par dagar kan hitta denna gruppdynamik o närhet. Att uppleva glädjen i våra olikheter o genom villkorslösa samtal skapa band!
Daniels sätt att möta varje deltagare på dess nivå och introducera/presentera dessa i gruppen är fantastiskt. Bara det att man bli upphämtad och lämnad på flygplatsen ger en trygghet.
Omtanke, respekt, balans och frivilligt deltagande genomsyrar hela eventet. Den veganska maten var magisk och det biodynamiskt odlade vinet från vingården vi besökte lika så. Men bäst var mötena-samtalen och lugnet. Tack Daniel för en fin upplevelse.

Kristove Sanchez Rueda

- retreat Mallorca 2017

Kärlekens Omtanke blev för mig en underbar tid att kunna vara mig själv i mitt hjärta. Från första stund när vi såg varandra fanns den öppna kärleken hos alla vilket medförde att vi direkt möttes där vi var. Samtalen blev utvecklande och kärleksfulla på de djupaste sätt. De lågmälda samtalen blandades med skratt och glädje och hela tiden fanns kärleken där. Jag har med den här resan verkligen fått vänner för livet. Vänner som har hjärtat på helt rätt ställe. Tack Daniel!

Karolina Olsson

- retreat Mallorca 2016

Platsen, maten, människorna. Ögonblicken, skratten, värmen, den villkorslösa kärleken. Människor emellan. Vissa upplevelser bara känns. Och stannar för evigt kvar. I själ och hjärta. För alltid.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon