top of page


Kärlekens Omtanke 
- En resa som ingen annan

”Daniels retreat är som att komma hem, en plats som känns välkomnade och varm. Daniel har en förmåga att möta personer på ett personligt sätt och att beröra med det han förmedlar. Har redan bokat nästa retreat 2021”


Anna-Karin, Mallorca, februari 2020

"En fantastisk resa där allt från maten och boende till alla möten och samtal genomsyrades av omtanke. Jag njöt av de vackra utsikterna, den goda maten och alla inspirerande samtal och föreläsningar. Jag fick också en annan, djupare relation till boken Den Enda efter att jag fick uppleva flera av platserna där berättelsen utspelar sig. En underbar resa helt enkelt!"

Tamás, Mallorca februari 2020

〰️ Kom som du ä〰️
 

Behöver du boosta din tilltro till framtiden och din tillit till människan och samtidigt få möjlighet att vila kropp och själ, utan en massa krav och måsten, utan att behöva lägga fokus på världens alla problem, är denna resa – Kärlekens Omtanke – en du behöver göra.
 

 Daniels retreat lämpar sig för dig som behöver pausa livet i några dagar och ta nya fysiska och själsliga andetag. Kanske kan dagarna på retreaten bli den sista pusselbiten du behöver för starten av något nytt i ditt liv, kanske kan de bli ett avslut på något annat. Vilka skäl du än har att vara med ser Daniel och hans kollegor till att ge dig några magiska dagar på en mycket vackert plats oavsett den finns i Sverige eller på Mallorca. 

Kärlekens Omtanke

är en retreat där dagarna inte är fullpackade med aktiviteter och måsten och krav. Om du vill ägna dagarna till att ligga i en hängmatta och i den vila din kropp och själ så får du det. Daniel och hans kollegor ser till att du har det du behöver.  

Kärlekens Omtanke 

är en oas där föreläsningarna och samtalen handlar om personlig utveckling, om kärlek, om det vackra i livet, om fina relationer och hur man skapar sådana, om positiva saker som sker i världen, om gåvan livet är och hur vi kan göra för att bli mera närvarande i det och njuta mer av det, och mycket mer som är balsam för själen. En oas där varje pusselbit, så som maten som lagas, huset ni bor i och dess omgivningar, platserna ni besöker, musikanterna som uppträder för er, gästföreläsare och mycket mer, är vald med största möjliga omsorg för allas välbefinnande.
 

Kärlekens Omtanke

är några dagar tillsammans med andra på en vacker plats och formade på ett sätt menade att berika ditt liv.

 

Så följ med oss, släpp din tunga mentala resväska för några få dagar och låt Daniel och hans kollegor ta väl hand om dig. 

🦋

Bläddra nedan mellan varje retreat för att få mer information om dem. 

Retreats

Maria Eklund
- Sverige 2018

På ett enkelt och vackert sätt skapades ett utrymme för ett existentiellt möte med mig själv och andra. Utan kom svaren innan jag ens hann formulera klart frågan. Härligt, avslappnat och kärleksfullt! ❤

Susanne Tenselius
- Mallorca 2020

Jag fullkomligt älskar Mallorca sen tidigare men för mig var detta första gången på ett retreat. Jag kom hem som en lugnare och lyckligare version av mig själv. Så fascinerad över hur en så brokig skara människor på bara ett par dagar kan hitta denna gruppdynamik o närhet. Att uppleva glädjen i våra olikheter o genom villkorslösa samtal skapa band!
Daniels sätt att möta varje deltagare på dess nivå och introducera/presentera dessa i gruppen är fantastiskt. Bara det att man bli upphämtad och lämnad på flygplatsen ger en trygghet.
Omtanke, respekt, balans och frivilligt deltagande genomsyrar hela eventet. Den veganska maten var magisk och det biodynamiskt odlade vinet från vingården vi besökte lika så. Men bäst var mötena-samtalen och lugnet. Tack Daniel för en fin upplevelse.

Kristove Sanchez Rueda
- Mallorca 2017

Kärlekens Omtanke blev för mig en underbar tid att kunna vara mig själv i mitt hjärta. Från första stund när vi såg varandra fanns den öppna kärleken hos alla vilket medförde att vi direkt möttes där vi var. Samtalen blev utvecklande och kärleksfulla på de djupaste sätt. De lågmälda samtalen blandades med skratt och glädje och hela tiden fanns kärleken där. Jag har med den här resan verkligen fått vänner för livet. Vänner som har hjärtat på helt rätt ställe. Tack Daniel!

Daniela Balan
- Mallorca 2020

"Jag har aldrig varit på en retreat, så jag hade hellre ingen definition på hur en retreat ska vara. Nu har jag, och den är svårslagen! Friheten av att delta eller inte i det erbjudna programmet, friheten av att vara sig själv, placeringen nära naturens alla element, i ett klimat som ger kroppen frihet att vila, och inte minst den geografiska placeringen som tvingar hjärna att släppa kontrollen över det som sker hemma, allt bidrog till min upplevelse av en oas. Jag hamnade i några dagar i en annan dimension, isolerat från allt ”måste”, allt ”bör” och allt ”ska bara”. Där ögonen, hjärnan, kroppen, själen fick vila. Det var första gången i mitt liv jag nådde en såpass djup stillhet! Tack så mycket för möjligheten!" -Daniela, retreat februari 2020

Karolina Olsson
- Mallorca 2016

Platsen, maten, människorna. Ögonblicken, skratten, värmen, den villkorslösa kärleken. Människor emellan. Vissa upplevelser bara känns. Och stannar för evigt kvar. I själ och hjärta. För alltid.

bottom of page