Integritetspolicy

Följande Integritetspolicy, gäller för konsumenter som besöker danielmendoza.se.

Personuppgiftspolicy

Vi förbinder sig att följa Personuppgiftslagen (PuL) vars syfte är att skydda Konsumenternas personliga integritet. Vi värnar om den personliga integriteten och prioriterar därför i första hand alltid skyddet av all information du anförtror oss och givetvis följer vi de lagar och regler som finns angående sekretess för att skydda din integritet. 

På danielmendoza.se kommer du som besökare att behöva uppge nödvändiga personuppgifter för att anmäla dig till nyhetsbrev, kontakta oss eller för att kunna genomföra köp.

 

I samband med att du besöker danielmendoza.se eller genom att abonnera på nyhetsbrev, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL), samt att du eventuellt kommer att erhålla nyheter och erbjudanden via e-post. Vid varje enskilt tillfälle kommer du enkelt kunna avsluta nyhetsbrevet. Vi kommer inte att lämna ut Konsumentens personuppgifter till tredje part, såvida inte detta krävs i samband med Konsumentens köp, tvingande regler eller domstolsorder. Konsumenten samtycker till att vi lämnar ut Konsumentens person- och adressuppgifter till tredje part för att fullborda konsumentens köp i enlighet med vår vid var tid gällande personuppgiftspolicy. Vi svarar dock inte för sådan tredje parts användning av Konsumentens personuppgifter. Vi ser allvarligt på bedrägerier samt bedrägeriförsök och arbetar aktivt för att motverka dessa.

Cookies

Vi använder oss av cookies. När du besöker danielmendoza.se, kan därför information lagras på din dator så att vi kan känna igen din dator. Denna information är vanligtvis i form av en textfil vilken betecknas som en ”cookie”. En cookie är en fil som möjliggör identifikation av ditt kommunikationsmedel (tex. dator) men utan personuppgifter. I normala fall tillåter de att viss information om din dator insamlas, inklusive din Internet Protocol- (IP-) adress, din dators operativsystem, din webbläsare och adresser till webbsidor som länkar till danielmendoza.se. Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator och har ett utgångsdatum. Sådana cookies raderas efter att utgångsdatumet passerats. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum men försvinner när webbläsaren (eller annan typ av läsare) stängs av.

De cookies vi använder sig av används bland annat för att skicka rätt information till rätt användare, hantera inloggning och skicka rätt användare till rätt server. Dessutom krävs cookies för några av funktionerna på vår webbsida. Cookies används också för analys av besöken på webbsidor och för anonym demografisk profilering i syfte att förbättra våra tjänster till konsument. 

Du kan välja att inte spara cookies, det kan dock medföra att du stöter på problem med funktionaliteten på danielmendoza.se. Om du inte önskar att ta emot cookies eller vill bli varnad innan de lagras på din dator, kan du ändra inställningarna på din webbläsare, läsplatta eller mobiltelefon.

Kontakta oss på: daniel@danielmendoza.se vid frågor/synpunkter eller om du önskar att vi tar bort din information. 

 

Med omtanke,

Daniel Mendoza 
 

För förfrågningar

vänligen använd:

+46 70 220 09 45 | daniel@danielmendoza.se

© 2019 by Daniel Mendoza. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon