top of page

Video: Att man inte litar på andra, kan det vara en lögn?

Uppdaterat: 16 nov. 2023

Nytt avsnitt där jag pratar vitt och brett om olika ämnen men där alla ändå går väl in i varandra. Till exempel tillit och självkänsla. Just i detta klipp pratar jag mycket om tillit och ställer då frågan om man verkligen inte har tillit till andra, eller om man egentligen är osäker på sig själv i vissa situationer. Jag ger dig exempel som motbevisar att du inte har tillit till andra. Vågar du lyssna? Jag frågar dig kvinna som är i relation med en man om du är en hans stora kärlek eller en av hans många troféer. Och så klart mycket annat jag pratar om. Jag improviserar helt (!) dessa klipp. Så se dem som att jag sitter och pratar med dig utan manus och ibland utan riktning. Ett samtal där vi berör olika ämnen men då utifrån ett specifikt. I detta fall: Tillit. Om klippet ger dig något bra, om du känner att du får hjälp att utvecklas, kan du alltid ge något tillbaka till mig. Du kan det genom att beställa en av mina böcker, du kan dela klippet, du kan sponsra med en Swishinsättning (0702200945). Vilket sätt du än väljer tackar jag dig på förhand. ❤️ Med omtanke, Daniel Mendoza


Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Nov 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Tack fina för tankarna . De bygger framtid.

Grattis till 10 år och underbara böcker ❤️

Like
Daniel Mendoza
Daniel Mendoza
Nov 10, 2023
Replying to

Tack för uppskattningen och hälsningen! ❤️

Like
bottom of page