top of page

Till slut går du inte på en stig, du är stigen

Föreställ dig att du åker på en motorväg. Du har inte kontroll över bilen eller hastigheten. Du minns inte ens hur du hamnade där. Du är stressad och dina beslut tas ofta i affekt för att t.ex. undvika vad du tror är kollisioner. Du anlitar mig som coach för att kunna lämna motorvägen. Efter några samtal böjar du känna att du är på en stig. En ny men på något sätt ändå bekant för dig. Det känns lättare där, lugnare, tryggare. Du börjar uppfatta ljud bättre, din nattsömn börjar återvända, du reagerar oftare på vackra ting, även sådana som stått framför dig i massor av år men som du bara missat.


Efter ytterligare samtal och några månaders samarbete börjar du glömma hur det var på motorvägen, hur stressigt det kändes där. Din rädsla för att krocka (IRL t.ex. bränna ut dig) avtar. Du börjar se annorlunda på saker du möter i vardagen och på händelser från ditt liv, du börjar förstå dig själv bättre, du kan se dig och din roll i sammanhang du tidigare inte kunde, du börjar se din roll i händelser som du tidigare bara sett från ett perspektiv, du börjar se på människor med nya ögon och t.o.m. utifrån kärleken i dig.

Mer och mer börjar något vackert i dig att vakna till liv. Du blir inte arg lika ofta, när du blir det är du inte det lika länge, du förlorar inte längre energi när saker inte går din väg, du börjar välkomna utmaningar och problem som dyker upp. Ditt sätt att prata om dig själv blir mjukare och vänligare. Så även ditt sätt att prata om andra. Saker som du tidigare blivit tokig över, som stulit din kraft och ork i några dagar, kan du plötsligt le åt.

Efter ytterligare en tid börjar du att inse en mycket vacker sak med ditt liv; du går inte längre på en stig, du är stigen.


Det jag beskriver ovan är ett göra ett totalt skifte i sin energi, i hur man riktar den och i hur man värnar den. Att köpa ett coachpaket från mig innebär att vi tillsammans i månader, ibland på daglig basis (jag överdriver inte om det), arbetar för att du ska nå den platsen i dig. D.v.s. vi arbetar tillsammans för att du ska landa i dig själv.


Om du verkligen vill förändras, du behöver ha mod och ödmjukhet nog att ta till dig av råden och testa dem, du behöver ge saker och ting tid, du behöver ha tillit och i början massor av tålamod.


Det jag med säkerhet vet är detta: Lyckas vi väl kommer det att vara ditt livs allra bästa investering. Läs mer HÄR!


44 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

Stämmer så bra ! 🙏❤️

Like
Daniel Mendoza
Daniel Mendoza
Sep 30, 2023
Replying to

Tack! 🙏

Like
bottom of page