top of page

Sluta ta åt dig och se till att värdesätta ditt liv högre och din tid bättre

I detta videoklipp av "Daniel-pratar-till-en-kamera" berättar jag om varför det är så viktigt att lära sig att inte ta åt sig. Vad gör det med oss när vi gör det? Vilken bur skapar vi för oss själva och vad stjäl den ifrån oss? Kära tittare, du är värd att få leva ett lyckligt liv. Så fråga dig följande: Är det verkligen andra som är hindret eller är det du själv? Lever du kvar i vad andra gjort mot dig eller har du kraft att gå vidare och se till att njuta av det livet och den tiden du har kvar? Jag pratar i klippet även om kraften i att våga rannsaka sig själv och att kunna, t.ex. under ett samtal, ifrågasätta sina egna sanningar. Jag berättar om att du kan på ett år göra det som tog mig tio år. Och så klart mycket mer. Videoklippet är som alla mina andra improviserat i nuet och utan redigering efteråt. Tack för din tid och uppskattning! Och vill du stödja mig får du gärna köpa mina böcker eller swisha en slant till: 070-2200945. ❤️ Med omtanke, Daniel MendozaSenaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page