top of page

Avsnitt 5 - Om att respektera den man lever med

Uppdaterat: 11 maj 2023


Hej kära lyssnare! I detta avsnitt, avsnitt 5 som jag till största del spelade in på Mallorca, av Rikemanspodden pratar jag om att respektera den man lever med. Varför är det så viktigt att prata gott om den man lever med? Varför är det så viktigt att välja sina ord med omsorg både när den personen står framför en och när man är själv i sällskap av andra? Kan den respekten leda till ett bättre förhållande mellan varandra, till en sund relation? Till större tillit och frihet? Jag är övertygad om det. Lyssna gärna på varför.

Som nästan alltid är mina avsnitt improviserade.


Det jag tipsar om i slutet av avsnittet, hur du kan göra för att bli en av två som får följa med mig till Mallorca, hittar du fram till 2 mars mer information om genom att klicka HÄR! Tack för din tid och uppskattning! Avsnittet är på cirka trettio minuter. (Sista minuterna av avsnittet är inspelade i Sverige och tyvärr måste jag varna lite för ljudkvalitén. Den är inte dålig men kunde ha varit bättre.) Vill du bli prenumerant? Förutom avsnitten endast till för prenumeranter får du även detta: * 15 % rabatt* (ej över halva priset) på mina böcker * 15 % rabatt på föreläsningar och retreats * 20 % rabatt på coachsamtal * Kommande utgåva av GNM Du kan bli prenumerant genom att klicka här!

(Kontakta mig vid bokning/köp för att utnyttja rabatten!)

Med omtanke, Daniel Mendoza Swish: 070 220 09 45 Telnr: 070-2200945 E-post: daniel@danielmendoza.se *Gäller ej för produkter där priset redan är sänkt med minst 30 %.

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page