top of page

Om vilsenhet och att känna att man inte hör hemma på denna planet

I detta avsnitt av "Daniel-pratar-till-en-kamera" pratar jag om något jag upplever att många känner och som de uttrycker under våra coachsamtal eller skriver om på sociala medier. Det är känslan av att inte höra hemma någonstans, om att inte passa in, t.o.m. känslan av att inte vara från denna planet. Känner du igen dig i det? Vad skälet på individnivå kan bero på vet jag inte. Men jag tror ändå att det kollektivt finns en gemensam nämnare till varför så många känner som de gör. I avsnittet pratar jag om det och hur man kan vinna tillbaka sig själv. Jag pratar också om döden. Varför har många så svårt för att prata om något så extremt naturligt? Vad mer... 🤔 Jo, jag pratar om elefanter satta att klättra i träd tillsammans med apor. Några klarar det men de hör ändå inte hemma där. Så något i dem kommer alltid att kännas fel. Den delen av klippet handlar om kvinnor och män och hur det ena könet försöker anpassa sig till samhällen formade av det andra. Jag pratar om en pojke vars föräldrar är stenrika. Vad var det han saknade? Vad var det han inte hade som de kunde gett honom massor av men "lät bli" därför att de jagade pengar och prylar? Jag pratar säkert om mycket annat men allt då kopplat till inlägget. Allt är improviserat och i nuet. Som alltid. Min tanke är att dessa klipp ska kännas som ett samtal mellan dig och mig,. Under sådant samtal skulle jag anstränga mig för att förstå dig och inte missförstå. Hoppas du kan göra samma sak när du lyssnar. D.v.s. hoppas du kan lyssna utan att döma. Vill du stödja mig får du gärna köpa mina böcker eller swisha en slant till: 070-2200945. Tack för din tid och förhoppningsvis uppskattning. Med omtanke, Daniel Mendoza +46 70 220 09 45 daniel@danielmendoza.se
Senaste inlägg

Visa alla

2 Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Gast
23. Apr.
Mit 5 von 5 Sternen bewertet.

Åhhh vilket underbart fint samtal. Jag blir riktigt rörd. Så mycket sanning i dina ord hur livet är. Du får mig verkligen att känna och tänka efter. Tack Daniel❤️

Gefällt mir
Antwort an

Tack till dig för din uppskattning. ❤️


Gefällt mir
bottom of page