top of page

Du föddes för att leva, så låt inte rädsla begränsa ditt och andras liv

I detta avsnitt av "Daniel-pratar-till-en-kamera" pratar jag om något som är mycket återkommande när jag coachar andra. Det är att deras rädslor för vad andra ska tycka, för att misslyckas och mer, begränsar dem totalt. De vågar inte blomma ut trots att de fått den största gåvan av dem alla, den som är att leva. Jag pratar igen om varför förlåtelse är så viktigt för en själv och varför jag valt att förlåta alla som någon gång skadat mig, oavsett vad de gjorde mot mig. Pratar jag om mer? Säkert gör jag det. Rörigt? Säkert är det så. Avsnittet är, precis som alla andra, improviserat och utan minsta redigering. Vill du stödja mig så att jag finner det extra värt att göra fler klipp? Swish: 070-2200945 Tack för din tid och förhoppningsvis uppskattning. Med omtanke, Daniel Mendoza
Senaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page