top of page

Jag gissar att jag gör bort mig då få vill höra detta om sig själva

I detta avsnitt av "Daniel pratar med en kamera" vet jag att jag provocerar. Varför jag tror mig veta det? Därför att jag kommer att ifrågasätta saker som är oerhört viktiga för många. Som t.ex. jultomten och påskharen. Som uppfostran och att vad en bra förälder är. Jag kommer att ifrågasätta mycket och av skäl du kanske inte förstår eller inte vill förstå. Är tanken god? Ja, alltid. Jag pratar här återigen om beteendemönster och att ändra sina egna. Jag pratar om att vara en god förebild och att alltid börja med sig själv innan man ifrågasätter andra. Ja, jag pratar lite om Covid-19 och vaccinering. (Oppsss... men japp.) Jag pratar om våld mot kvinnor, om kvinnor som slår barn, om män som dödar män och mycket mycket mer. Kom ihåg nu, skjut inte budbäraren. Klippet, likt alla andra, är spontant, improviserat och utan någon som helst redigering. Uppskattar du får du gärna dela, lämna en kommentar eller klicka gilla. Allt sådant hjälper mig att nå ut. Uppskattar du så mycket att klippet ger dig något positivt, att jag kanske får fram det du inte får fram, får du gärna lämna ett bidrag till Swish: 0702200945 (mitt). Tack för din tid! Med omtanke, Daniel Mendoza www.danielmendoza.se +46 70 2200945 daniel@danielmendoza.seSenaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page