top of page

För att uppnå balans och harmoni i oss själva behöver vi lära oss detta

I detta avsnitt av "Daniel-pratar-till-en-kamera" pratar jag om hur man uppnår harmoni och balans i sitt sätt att vara. Kan det vara så att vi alltid har ett val i hur vi uttrycker oss, i hur vi väljer att agera och vad vi väljer att säga och göra? Jag tror det. Om vi lär oss att göra rätt val, vad händer i och med oss? Är det värt att lägga tid på någon som inte är intresserad av att förstå dig? Hur märker du att den som står framför dig frågar mest för att få tycka och inte för att förstå dig? Det pratar jag också om. Kan hur vi är, vad vi väljer att se hos den vi t.ex. älskar, få en annan människa att alltid känna sig vacker? Det tar jag upp i klippet. Jag berättar om varför jag inte besvärar mig med att läsa en total (!) främlings långa e-post till mig med åsikter den har om mig och vad jag tycker och säger. Och säkert pratar jag om annat. Videoklippet, likt alla andra, är spontant, improviserat och utan någon som helst redigering. Rörigt? Ja kanske. Kära tittare, när du lyssnar kom ihåg detta: Jag berättar om MITT sätt att leva. Hur du väljer att lyssna och bedöma kan jag inte göra något åt, endast du kan. Uppskattar du klippet får du MER ÄN GÄRNA lämna ett bidrag till Swish: 0702200945 (mitt). Tack för din tid!


Med omtanke,


Daniel Mendoza

Senaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page