top of page

Att hålla en kärleksrelation vid liv

I detta avsnitt av "Daniel pratar med en kamera" pratar jag om hur man år ut och år in får en kärleksrelation att ständigt blomma och berika. Varför misslyckas så många? Vilka är knepen för att tio år eller tjugo år senare fortfarande trivas tillsammans, fortfarande vara nyfikna på varandra och attraheras av varandra? Jag berättar även om den största synden en fotbollsfans kan begå, som jag begick, och varför åtminstone ena sonen är irriterad på mig. Vidare ställer jag en viktig fråga till dig. Eller ja, kanske flera. Men frågor som var och en av oss verkligen behöver ställa oss själva. Och så undrar jag detta: Finns du där för någon därför att den behöver dig, eller därför att du behöver att någon behöver dig? Klippet, likt alla andra, är spontant, improviserat och utan någon som helst redigering. Uppskattar du får du gärna dela, lämna en kommentar eller klicka gilla. Allt sådant hjälper mig att nå ut. Uppskattar du så mycket att klippet ger dig något får du gärna lämna ett bidrag till Swish: 0702200945 (mitt). Tack för din tid! Med omtanke, Daniel Mendoza
145 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Feb 14
Rated 5 out of 5 stars.

Åhh vilket fint avsnitt. Många funderingar vad som är viktigt i livet för mig. Tack Daniel.

Like
Replying to

Tack för din uppskattning. 🙏

Like
bottom of page