top of page

Vad som till denna dag är ett av mitt livs viktigaste möten

I detta avsnitt av "Daniel-pratar-till-en-kamera" berättar jag om ett möte med en person som än idag inspirerar mig. Och det långt mer än vad många andra lyckats med. Den personen förändrade inte mitt liv,, vad den gjorde var att befästa vägen jag hade valt. Jag tänker att sann inspiration gör just det: Befäster. Därför det är det oerhört viktigt att ha en bild av vem man vill vara och varför. Jag pratar om tre märkliga händelser i mitt liv, alla inträffade inom loppet av några få dagar hösten 2013, som fick mig att inse att jag inte skulle jaga pengar utan istället lita på den långa vägen jag valt. Kanske kan det inspirera dig att göra samma sak. Att våga lita på din väg. Pratar jag om mer? Säkert gör jag det. Rörigt? Säkert är det så. Men alltid äkta och personligt. Avsnittet är, precis som alla andra, improviserat och utan minsta redigering. Faktum är att jag inte ens lyssnar igenom hela klippet. Gör jag det så är sannolikheten stor att jag raderar hellre än lägger ut. Jag inbillar mig att du vill att jag hellre lägger ut än raderar. 😉 Vill du stödja mig så att jag finner det extra värt att göra fler klipp? Swish: 070-2200945 Tack för din tid och förhoppningsvis uppskattning. Med omtanke, Daniel Mendoza +46 70 2200945 daniel@danielmendoza.seSenaste inlägg

Visa alla

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page