Daniels böcker

en människas ögon kan avslöja
hur vacker källan av hennes själ är
om man kan se bortom alla lager
hon på grund av tidens tand
och livets stormar bär

Köp ditt signerade exemplar

Om Daniels böcker

Daniels debutroman, Den Enda, har höjs till skyarna av läsarna. För dig som ännu inte hunnit med att läsa den så handlar Den Enda om kärleken mellan en kvinna och en man, Elma och Nathaniel. En kärleksroman som också i mångt och mycket speglar deras kärlek, omtanke och respekt för allt levande. Samt deras engagemang för att bidra till en bättre värld. Den Enda är en bok om den själsliga längtan och att finna den rätta.

Själens Röst och En Lek Med Enkla Ord är två diktsamlingar som har sin början i Den Enda.

Kärlekens Omtanke är Daniels själsbiografi och handlar om hans resa från mörker till ljus. I boken ger han exempel, en del mycket extrema, på händelser i hans liv som ledde till att han bl a fick klaustrofobi, svartsjuka och höjdrädsla. Han ger också exempel på hur han medvetet och metodiskt arbetat med sig själv för att bli fri från allt. En bok om att göra upp med sitt förflutna, om att förlåta och leva i kärlek.

Daniels skrivande, precis som skapandet av Good News Magazine, handlar om en önskan om att få beröra och att få göra världen lite vackrare, lite vänligare.

Recensioner

Helt magiskt!

En helt fantastisk och fängslande bok som verkligen berörde mig på djupet! Den är full av vackra och kloka konversationer där människorna verkligen pratar med varandra, lyssnar på varandra och ser varandra. En stark motpol till det ytliga, "snabba" och prylfixerade samhälle som så ofta tar över våran uppmärksamhet.

Jag tror vi behöver mer fokusering på, och kärlek till, människorna runtomkring oss för se vilka dom egentligen är, och även för att se vem man själv är! "Den Enda" ger läsaren en öppning till denna världen och visar på att den är möjlig. Att det kan vara smärtsamt att beröra varandra på djupet, men att det på något vis är nödvändigt för att hitta fram till det äkta och det sanna! Kärleken!

Emma Wennberg (Bokrecension på Bokus hemsida)

5.0
2016-08-18T11:17:26+02:00

Emma Wennberg (Bokrecension på Bokus hemsida)

En helt fantastisk och fängslande bok som verkligen berörde mig på djupet! Den är full av vackra och kloka konversationer där människorna verkligen pratar med varandra, lyssnar på varandra och ser varandra. En stark motpol till det ytliga, "snabba" och prylfixerade samhälle som så ofta tar över våran uppmärksamhet. Jag tror vi behöver mer fokusering på, och kärlek till, människorna runtomkring oss för se vilka dom egentligen är, och även för att se vem man själv är! "Den Enda" ger läsaren en öppning till denna världen och visar på att den är möjlig. Att det kan vara smärtsamt att beröra varandra på djupet, men att det på något vis är nödvändigt för att hitta fram till det äkta och det sanna! Kärleken!

En omtumlande kärlekssaga

Detta är en unik kärlekssaga där två själar möts men sedan kämpar hårt för att vara tillsammans. Beskrivningen av vad kärlek är i boken träffar rakt i hjärtat.

Jag har läst boken två gånger. Första gången fick jag flera gånger lägga ifrån mig den för att kunna ta in alla känslor, bitvis väldigt jobbigt. Beskrivningar av miljöer får en att känna man är där eller nu längtar dit.

Vacker bok från en vacker själ
Tack Daniel

Linda (recension på Bokus hemsida)

5.0
2016-08-18T11:19:08+02:00

Linda (recension på Bokus hemsida)

Detta är en unik kärlekssaga där två själar möts men sedan kämpar hårt för att vara tillsammans. Beskrivningen av vad kärlek är i boken träffar rakt i hjärtat. Jag har läst boken två gånger. Första gången fick jag flera gånger lägga ifrån mig den för att kunna ta in alla känslor, bitvis väldigt jobbigt. Beskrivningar av miljöer får en att känna man är där eller nu längtar dit. Vacker bok från en vacker själ Tack Daniel

Min läsupplevelse

"DEN ENDA" är boken som tog mig tillbaka till böckernas värld efter flera års frånvaro. Jag blev betagen av omslaget och nyfiken på författaren som verkar kunna förtrolla och förföra så många av sina läsare. Daniel Mendoza gör inte heller mig besviken.

Omslaget som fångade mitt intresse är vackert och fyllt av symboler. Vilsamt för ögat men ändå fantasifullt.

Upplägget i boken, huvudsak dialog mellan huvudkaraktärerna i ett förhållandevis långsamt tempo, skulle normalt inte tilltala mig. Dock är jag beredd att göra ett undantag i detta fall, det tilltalar i allra högsta grad.

Som läsare sugs jag in i vibrationerna som uppstår mellan Nathaniel och Elma. Det är vackert, känslosamt, stundom både omtumlande och frustrerande. Båda karaktärerna måste försonas med sitt förflutna innan de kan hitta hem och landa i kärleken till varandra och allt levande.

Miljöbeskrivningarna är målande och levande beskrivna. Det känns hemtrevligt att få följa med till skärgården såväl som på en biltur uppe i bergen på Mallorca. Att få sitta med på bryggan bland de omdiskuterade träden men även på en trottoarservering I den ljumma spanska kvällningen känns som ett privilegium. Min själ slår kullerbyttor av tacksamhet.

Även jag blir således berörd av Mendozas förförande berättarkonst och åker bokstavligen berg-o-dal-bana i hela känsloregistret. Hans sätt att fånga kärlekens magi så bedårande och inlevelsefullt som likt fladdrande fjärilsvingar vidrör mitt allra innersta lämnar kvar en känsla av tomhet när boken slås igen.......

Jag tror bestämt jag läser "DEN ENDA" en gång till!

Marita Sandersson (recension på Bokus hemsida)

5.0
2016-08-18T11:22:26+02:00

Marita Sandersson (recension på Bokus hemsida)

"DEN ENDA" är boken som tog mig tillbaka till böckernas värld efter flera års frånvaro. Jag blev betagen av omslaget och nyfiken på författaren som verkar kunna förtrolla och förföra så många av sina läsare. Daniel Mendoza gör inte heller mig besviken. Omslaget som fångade mitt intresse är vackert och fyllt av symboler. Vilsamt för ögat men ändå fantasifullt. Upplägget i boken, huvudsak dialog mellan huvudkaraktärerna i ett förhållandevis långsamt tempo, skulle normalt inte tilltala mig. Dock är jag beredd att göra ett undantag i detta fall, det tilltalar i allra högsta grad. Som läsare sugs jag in i vibrationerna som uppstår mellan Nathaniel och Elma. Det är vackert, känslosamt, stundom både omtumlande och frustrerande. Båda karaktärerna måste försonas med sitt förflutna innan de kan hitta hem och landa i kärleken till varandra och allt levande. Miljöbeskrivningarna är målande och levande beskrivna. Det känns hemtrevligt att få följa med till skärgården såväl som på en biltur uppe i bergen på Mallorca. Att få sitta med på bryggan bland de omdiskuterade träden men även på en trottoarservering I den ljumma spanska kvällningen känns som ett privilegium. Min själ slår kullerbyttor av tacksamhet. Även jag blir således berörd av Mendozas förförande berättarkonst och åker bokstavligen berg-o-dal-bana i hela känsloregistret. Hans sätt att fånga kärlekens magi så bedårande och inlevelsefullt som likt fladdrande fjärilsvingar vidrör mitt allra innersta lämnar kvar en känsla av tomhet när boken slås igen....... Jag tror bestämt jag läser "DEN ENDA" en gång till!

Kärlekens omtanke (Bokus)

Kärlekens Omtanke (Bokus)

Det är verkligen en bok som beskriver Daniels resa från mörker till ljus på alla sätt och vis. Så otroligt gripande och känslomässigt berörande. Så bra beskrivningar på hur man kan hantera många situationer i livet. En bok som ska läsas av många tycker jag! Personlig utveckling är så viktigt och av denna kan man lära sig mycket.

Camilla Bäckman, 22 juni 2019

5.0
2019-06-27T11:18:05+02:00

Camilla Bäckman, 22 juni 2019

Kärlekens Omtanke (Bokus) Det är verkligen en bok som beskriver Daniels resa från mörker till ljus på alla sätt och vis. Så otroligt gripande och känslomässigt berörande. Så bra beskrivningar på hur man kan hantera många situationer i livet. En bok som ska läsas av många tycker jag! Personlig utveckling är så viktigt och av denna kan man lära sig mycket.

En bok att bära med sig i hjärtat resten av livet

Kärlekens Omtanke (Bokus)

En bok att bära med sig i hjärtat för resten av livet, den tål att läsas igen och igen och med livscykelns skiftande glasögon på, så kommer du i denna bok hitta nya sätt att se på de problem vi alla på ett eller annat sätt ställs inför i olika faser av livet. Tack och lov är det inte alla som vuxit upp under lika extrema förhållanden som Daniel, men hans klockrena analyser av hur hans erfarenheter har påverkat honom och därtill hans enastående förmåga att vända dessa erfarenheter till ett sätt att leva som gagnar både honom och som följd av det även många många människor runt omkring honom på ett sätt där själen får möjlighet att höras, synas och utvecklas, är inte bara till för några få med liknande livserfarenheter, utan det fina med den här boken är att oavsett vilka livserfarenheter du har i bagaget, så kommer du om du har den minsta lilla längtan efter att expandera din själ, finna tusen och en anledningar till att jobba med att göra just det när du läst Kärlekens omtanke.
Min vana trogen viker jag ett nedre hörn vid de avsnitt där det finns bitar att återkomma till och att reflektera runt vid fler tillfällen och dessa hörn blir många i denna bok.

Vissa hörn är vikta för att jag känner igen tankarna, jag har tänkt dem själv ett par tusen gånger och det känns befriande att få läsa att någon annan tänkt på samma sätt. Andra hörn blir vikta för där står något som faktiskt föder en alldeles ny tanke i mig; en källa till framtida utveckling!

En mycket bra bok att ge bort till någon du värnar om!

Mia Myrberg, 10 juni 2019

5.0
2019-06-27T11:19:19+02:00

Mia Myrberg, 10 juni 2019

Kärlekens Omtanke (Bokus) En bok att bära med sig i hjärtat för resten av livet, den tål att läsas igen och igen och med livscykelns skiftande glasögon på, så kommer du i denna bok hitta nya sätt att se på de problem vi alla på ett eller annat sätt ställs inför i olika faser av livet. Tack och lov är det inte alla som vuxit upp under lika extrema förhållanden som Daniel, men hans klockrena analyser av hur hans erfarenheter har påverkat honom och därtill hans enastående förmåga att vända dessa erfarenheter till ett sätt att leva som gagnar både honom och som följd av det även många många människor runt omkring honom på ett sätt där själen får möjlighet att höras, synas och utvecklas, är inte bara till för några få med liknande livserfarenheter, utan det fina med den här boken är att oavsett vilka livserfarenheter du har i bagaget, så kommer du om du har den minsta lilla längtan efter att expandera din själ, finna tusen och en anledningar till att jobba med att göra just det när du läst Kärlekens omtanke. Min vana trogen viker jag ett nedre hörn vid de avsnitt där det finns bitar att återkomma till och att reflektera runt vid fler tillfällen och dessa hörn blir många i denna bok. Vissa hörn är vikta för att jag känner igen tankarna, jag har tänkt dem själv ett par tusen gånger och det känns befriande att få läsa att någon annan tänkt på samma sätt. Andra hörn blir vikta för där står något som faktiskt föder en alldeles ny tanke i mig; en källa till framtida utveckling! En mycket bra bok att ge bort till någon du värnar om!

Fascinerande hur En kan vända all mörker till ljus (Bokus)

Kärlekens Omtanke (Bokus)

Den första sidan tog mig rakt in i boken. Det gjorde ont all läsa om upplevelser i barndomen men jag gick inte vilse i min smärta. Kunde nästan hela tiden se hoppet och viljan. Boken kan användas som verktyg för att bygga starka historier kring människans styrka och vikten av att vilja göra rätt. Den ger hopp och framtidstro!

"Marmar", 10 juni 2019

5.0
2019-06-27T11:20:30+02:00

"Marmar", 10 juni 2019

Kärlekens Omtanke (Bokus) Den första sidan tog mig rakt in i boken. Det gjorde ont all läsa om upplevelser i barndomen men jag gick inte vilse i min smärta. Kunde nästan hela tiden se hoppet och viljan. Boken kan användas som verktyg för att bygga starka historier kring människans styrka och vikten av att vilja göra rätt. Den ger hopp och framtidstro!

Kärlekens Omtanke (Bokus)

Kärlekens Omtanke (Bokus)

Jag rycks med från första sidan där Daniel Mendoza uttrycker att det här är hans själsbiografi. Det är en fantastisk gåva att kunna dela med sig av en sådan berörande livshistoria på ett tydligt, sårbart och samtidigt väldigt kärleksfullt sätt. Dessutom är det fint och inspirerande att det ges ett utrymme för att kunna få reflektera själv över ämnen och livsfrågor som boken berör. Allt för att vi ska kunna komma närmare våra egna svar, vår egna själ och genom det kunna leva livet fullt ut.

Det här är en bok som berör i hjärtat och som du lätt kan utvecklas genom när du ligger i hängmattan i sommar.

Lisen Bengtsson, 9 juni 2019

5.0
2019-06-27T11:22:13+02:00

Lisen Bengtsson, 9 juni 2019

Kärlekens Omtanke (Bokus) Jag rycks med från första sidan där Daniel Mendoza uttrycker att det här är hans själsbiografi. Det är en fantastisk gåva att kunna dela med sig av en sådan berörande livshistoria på ett tydligt, sårbart och samtidigt väldigt kärleksfullt sätt. Dessutom är det fint och inspirerande att det ges ett utrymme för att kunna få reflektera själv över ämnen och livsfrågor som boken berör. Allt för att vi ska kunna komma närmare våra egna svar, vår egna själ och genom det kunna leva livet fullt ut. Det här är en bok som berör i hjärtat och som du lätt kan utvecklas genom när du ligger i hängmattan i sommar.

En bok i flera nyanser, en bok för alla!

"Den Enda" är en vacker berättelse om det magiska som händer när vi vågar följa vår egen röst. Men också utmaningen och rädslorna vi kan ställas emot. En bekräftelse för den som tror och en viskning till den som vill våga tro, på sig själv - på livet. Daniel Mendozas debut roman bär en känsla av innerlig förståelse för människans inre väsen, vilket speglas väl i de olika karaktärerna i boken. Karaktärer läsaren kan känna igen sig i och känna med. Fantastisk lyrik sammanflätar och berikar boken ytterligare ett steg. Bravo! Ser fram emot framtida verk av ovannämnd författare.

Linda Maria Dahlström (Bokrecension, Den Enda)

5.0
2016-03-04T12:52:30+02:00

Linda Maria Dahlström (Bokrecension, Den Enda)

"Den Enda" är en vacker berättelse om det magiska som händer när vi vågar följa vår egen röst. Men också utmaningen och rädslorna vi kan ställas emot. En bekräftelse för den som tror och en viskning till den som vill våga tro, på sig själv - på livet. Daniel Mendozas debut roman bär en känsla av innerlig förståelse för människans inre väsen, vilket speglas väl i de olika karaktärerna i boken. Karaktärer läsaren kan känna igen sig i och känna med. Fantastisk lyrik sammanflätar och berikar boken ytterligare ett steg. Bravo! Ser fram emot framtida verk av ovannämnd författare.

Kärlek på högsta nivå!

En fantastisk bok som beskriver det som man trodde inte fanns. Jag upplever exakt det som boken beskriver och hade börjat skriva på en bok som speglar detta men jag behöver inte göra det nu när den redan finns. Daniel vet exakt hur han ska använda de rätta orden och jag är full av beundran över hans sätt att forma det kärleksfulla och känslan av att "komma hem". Läs boken och njut!

Elisabeth Margareta Vid (Bokrecension på Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-04T12:56:53+02:00

Elisabeth Margareta Vid (Bokrecension på Bokus, Den Enda)

En fantastisk bok som beskriver det som man trodde inte fanns. Jag upplever exakt det som boken beskriver och hade börjat skriva på en bok som speglar detta men jag behöver inte göra det nu när den redan finns. Daniel vet exakt hur han ska använda de rätta orden och jag är full av beundran över hans sätt att forma det kärleksfulla och känslan av att "komma hem". Läs boken och njut!

Gränslöst underbar

Om du aldrig har läst en bok men ska välja blott en. Om du vill ge dig själv eller en vän en gåva fast du tycker att du eller din vän har allt. Om du vill förgylla ditt sinne, din själ likt balsam. Om du vill bli tillfredsställande fängslad från första ordet till det sista. Då ska du läsa just Den Enda. Den är inte bara vacker att hålla i och titta på. Den är en rikedom för dig att ha, och att kunna läsa om och om igen. Det är en bok som alla borde läsa. En bok om den där finurligt magiska kärlekens betydelse till just allt levande. Och en otroligt otroligt fin berättelse om två vackra själar Elma & Nathaniel. Vilken läsupplevelse!

Madeléne Gustafsson (Bokrecension, Den Enda)

5.0
2016-03-04T13:05:27+02:00

Madeléne Gustafsson (Bokrecension, Den Enda)

Om du aldrig har läst en bok men ska välja blott en. Om du vill ge dig själv eller en vän en gåva fast du tycker att du eller din vän har allt. Om du vill förgylla ditt sinne, din själ likt balsam. Om du vill bli tillfredsställande fängslad från första ordet till det sista. Då ska du läsa just Den Enda. Den är inte bara vacker att hålla i och titta på. Den är en rikedom för dig att ha, och att kunna läsa om och om igen. Det är en bok som alla borde läsa. En bok om den där finurligt magiska kärlekens betydelse till just allt levande. Och en otroligt otroligt fin berättelse om två vackra själar Elma & Nathaniel. Vilken läsupplevelse!

En bok jag aldrig kommer att glömma!

Att läsa "Den Enda" är en alldeles unik upplevelse. Den fångar en på ett djupare plan än de flesta andra böcker och ger en känslan av att läsa en dikt, inte en bok. Allt i denna bok är oförståeligt vackert och kärleken mellan huvudpersonerna är en man bara kan drömma om!

En bok som matar romantikern i dig och som du sent kommer glömma!

Elea Kranar ((Bokrecension på Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T12:58:06+02:00

Elea Kranar ((Bokrecension på Bokus, Den Enda)

Att läsa "Den Enda" är en alldeles unik upplevelse. Den fångar en på ett djupare plan än de flesta andra böcker och ger en känslan av att läsa en dikt, inte en bok. Allt i denna bok är oförståeligt vackert och kärleken mellan huvudpersonerna är en man bara kan drömma om! En bok som matar romantikern i dig och som du sent kommer glömma!

Den Enda

"Den Enda" är en vacker bok om två människors längtan efter något större än det de hittills upplevt i livet. En kärlek bortom det du oftast kan ta på. Boken varvar berättelsen om en kvinna och en man som lever parallellt, från varandra, med brev/texter/dikter till varandra. Personligen tycker jag att breven mellan huvudkaraktärerna lyfter hela boken. Daniels sätt att förmedla känslor med ord är helt avgörande för att bokens budskap ska nå fram till läsaren. Bokens budskap är vackert och enkelt. Kärleken till livet, i stort och i smått. Den väcker tankar och reflektioner. En bok som bör finnas i varje bokhylla. Utsidan är lika vacker som insidan. Läs den och le!

Sara O Larson (Bokrecension på Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T13:02:21+02:00

Sara O Larson (Bokrecension på Bokus, Den Enda)

"Den Enda" är en vacker bok om två människors längtan efter något större än det de hittills upplevt i livet. En kärlek bortom det du oftast kan ta på. Boken varvar berättelsen om en kvinna och en man som lever parallellt, från varandra, med brev/texter/dikter till varandra. Personligen tycker jag att breven mellan huvudkaraktärerna lyfter hela boken. Daniels sätt att förmedla känslor med ord är helt avgörande för att bokens budskap ska nå fram till läsaren. Bokens budskap är vackert och enkelt. Kärleken till livet, i stort och i smått. Den väcker tankar och reflektioner. En bok som bör finnas i varje bokhylla. Utsidan är lika vacker som insidan. Läs den och le!

Mycket mer än en bok!

Daniel förmedlar här ett kärleksbudskap som verkligen berör mig. Det är en otroligt vacker berättelse om två själar som möts och i det också hittar hem. Men för att göra det måste murar rivas och sår läkas. En bok om att söka det som hjärtat längtar efter utan att sluta tro på det...Fast att vägen kan vara både lång och ensam. Skulle jag försöka sammanfatta detta mästerverk (för det tycker jag det är) med några rader få rader får det bli så här....
Den enda- för mig handlar om att bli sedd, att någon har satt ord på en längtan många av oss bär. En längtan efter att finna någon som ser världen från samma perspektiv som oss själva. Någon som ser bortom orden och lyssnar till vad själen säger. I boken står så mycket mellan raderna för den som lyssnar. Det är en otroligt vacker och välskriven bok. När jag läste boken fick jag flera gånger läsa sakta och gå tillbaka för att läsa om vissa stycken. Där finns så många vackra och viktiga budskap. Nu läser jag den för andra gången och den är ännu bättre denna gång. 🙂 Vacker, ljus, viktig, sann och berörande. <3 Mina varmaste rekommendationer.

Ulrika Forsell (bokrecension Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T13:06:35+02:00

Ulrika Forsell (bokrecension Bokus, Den Enda)

Daniel förmedlar här ett kärleksbudskap som verkligen berör mig. Det är en otroligt vacker berättelse om två själar som möts och i det också hittar hem. Men för att göra det måste murar rivas och sår läkas. En bok om att söka det som hjärtat längtar efter utan att sluta tro på det...Fast att vägen kan vara både lång och ensam. Skulle jag försöka sammanfatta detta mästerverk (för det tycker jag det är) med några rader få rader får det bli så här.... Den enda- för mig handlar om att bli sedd, att någon har satt ord på en längtan många av oss bär. En längtan efter att finna någon som ser världen från samma perspektiv som oss själva. Någon som ser bortom orden och lyssnar till vad själen säger. I boken står så mycket mellan raderna för den som lyssnar. Det är en otroligt vacker och välskriven bok. När jag läste boken fick jag flera gånger läsa sakta och gå tillbaka för att läsa om vissa stycken. Där finns så många vackra och viktiga budskap. Nu läser jag den för andra gången och den är ännu bättre denna gång. 🙂 Vacker, ljus, viktig, sann och berörande. <3 Mina varmaste rekommendationer.

Vilken läsupplevelse!

Den Enda är utan tvekan den vackraste bok jag läst och jag rekommenderar den varmt till alla som önskar en läsupplevelse utöver det vanliga. Det är ingen bok i dess traditionella mening - utan mer en upplevelse som fyllde mig med så mycket värme långt efter att jag avslutat sista meningen. Jag läste den sakta, ville spara och dra ut på den, och för första gången, tror jag, läste jag inte slutet först vilket är min vana trogen alla andra böcker jag läser. Jag läste, reflekterade och läste om igen. Daniel Mendoza är en mästare på att sätta ord på känslor och språkligt är den ett mästerverk. Det känns som varje ord har hamnat där av en särskild anledning. Den handlar om kärlek, själslig kärlek mellan två människor, men även om kärleken till livet och naturen. Den handlar om längtan och att ingen människa ska behöva begränsa sig inför sig själv eller för någon annan. Boken ger värdefulla insikter och jag ser framemot nästa. Tack Daniel Mendoza!

Jeanette Bengtsson (bokrecension Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T13:08:12+02:00

Jeanette Bengtsson (bokrecension Bokus, Den Enda)

Den Enda är utan tvekan den vackraste bok jag läst och jag rekommenderar den varmt till alla som önskar en läsupplevelse utöver det vanliga. Det är ingen bok i dess traditionella mening - utan mer en upplevelse som fyllde mig med så mycket värme långt efter att jag avslutat sista meningen. Jag läste den sakta, ville spara och dra ut på den, och för första gången, tror jag, läste jag inte slutet först vilket är min vana trogen alla andra böcker jag läser. Jag läste, reflekterade och läste om igen. Daniel Mendoza är en mästare på att sätta ord på känslor och språkligt är den ett mästerverk. Det känns som varje ord har hamnat där av en särskild anledning. Den handlar om kärlek, själslig kärlek mellan två människor, men även om kärleken till livet och naturen. Den handlar om längtan och att ingen människa ska behöva begränsa sig inför sig själv eller för någon annan. Boken ger värdefulla insikter och jag ser framemot nästa. Tack Daniel Mendoza!

Berörd och förförd

Efter att ha läst klart Den enda av Daniel Medoza har jag behövt några dagar för att bara vara i den tystnaden som uppstod inom mig efter att ha läst sista sidan. Tystnaden kanske är något v det finaste vi kan höra. den här boken berörde mig djup och innerligt liksom tron och hoppet om att kärlek är den viktigaste kraften som för oss framåt i harmoni. Framför allt till oss själva och det i sin tur till våra medmänniskor. Jag blev förförd. Tack Daniel!

Bea Ahlperby (bokrecension Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T13:10:45+02:00

Bea Ahlperby (bokrecension Bokus, Den Enda)

Efter att ha läst klart Den enda av Daniel Medoza har jag behövt några dagar för att bara vara i den tystnaden som uppstod inom mig efter att ha läst sista sidan. Tystnaden kanske är något v det finaste vi kan höra. den här boken berörde mig djup och innerligt liksom tron och hoppet om att kärlek är den viktigaste kraften som för oss framåt i harmoni. Framför allt till oss själva och det i sin tur till våra medmänniskor. Jag blev förförd. Tack Daniel!

En sån vacker bok

Den här boken är vacker både på utsidan och insidan. Har läst den extremt sakta. Ibland har jag hajjat till och måst fundera på det Daniel Mendoza skrivit. Innehåller både respekt för livet och för den äkta och djupa kärleken. Ibland lite Jane Austen känsla, fast djupare med flera plan. I de sista kapitlen börjar jag att rysa till då och då. Känner hur känslorna börjar krypa i mig och så kommer tårarna. Så bra. Tänk att hitta den man letat efter, att känna att man kommit hem. Att ta kärleken på allvar. Den som i dagens värld har blivit en slitåsläng "vara" tas här på allvar. Dax för oss att börja älska igen, på riktigt. Kanske Daniel Mendozas bok kan få oss att förstå vad dyrbar kärleken borde vara för oss alla, för hur den än är, om vi har allt, men inte kärlek, så fattas den oss, kärleken till livet, ja allt liv, kärleken till varandra eller kärleken till en annan själ, just den speciella själ man hör samman med och som gör två halva människor hela.

Inka (Bokrecension Bokus, Den Enda)

5.0
2016-03-13T13:12:15+02:00

Inka (Bokrecension Bokus, Den Enda)

Den här boken är vacker både på utsidan och insidan. Har läst den extremt sakta. Ibland har jag hajjat till och måst fundera på det Daniel Mendoza skrivit. Innehåller både respekt för livet och för den äkta och djupa kärleken. Ibland lite Jane Austen känsla, fast djupare med flera plan. I de sista kapitlen börjar jag att rysa till då och då. Känner hur känslorna börjar krypa i mig och så kommer tårarna. Så bra. Tänk att hitta den man letat efter, att känna att man kommit hem. Att ta kärleken på allvar. Den som i dagens värld har blivit en slitåsläng "vara" tas här på allvar. Dax för oss att börja älska igen, på riktigt. Kanske Daniel Mendozas bok kan få oss att förstå vad dyrbar kärleken borde vara för oss alla, för hur den än är, om vi har allt, men inte kärlek, så fattas den oss, kärleken till livet, ja allt liv, kärleken till varandra eller kärleken till en annan själ, just den speciella själ man hör samman med och som gör två halva människor hela.
5
16

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

Cookie-inställningar

Här kan du välja vilka cookies som ska tillåtas på den här hemsidan.

Dessa cookies är obligatoriska för hemsidans funktion och kan inte avaktiveras.

  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Accept all Services