FAQ

Frequently asked questions

Föreläsningar: Går Daniel att boka för privata föreläsningar hemma hos?


Det går absolut att göra och till ett mycket lägre arvode än ordinare. Tid och plats kommer ni överens om. Antal gäster bestämmer du själv över och så även om du vill sälja biljetter till föreläsningen. Allt Daniel behöver för att kunna föreläsa hos dig är ett glas vatten och en publik. Så ingen teknisk utrustning eller dylikt. Undantaget är om du bokar större lokal och mikrofon/mygga behövs för att åhörarna ska kunna höra.
Daniels böcker: Finns Daniels böcker som ljudböcker eller på andra språk?


Än så länge finns ingen av Daniels böcker som ljudbok eller i annat språk. Den Enda är emellertid översatt till engelska men ännu inte blivit tryckt.
Daniels smycken: Finns det tanke på att göra Daniels armband av vegetarisk läder?


Vi har en ambition att tids nog göra Daniels armband i sådant material men tyvärr inget som i dagsläge görs.
Föreläsningar: Går Daniel att boka för föreläsningar utomlands?


Daniel har föreläst flertal gånger i USA och på Mallorca. Så det går absolut att boka honom för föreläsningar i utlandet.
Retreats: Jag har hört att den som bokar en plats på en av Daniels retreat kan få träffa honom i Sverige innan retreaten. Stämmer det?


Det är absolut möjligt och något Daniel gärna föredrar att man gör. Hans mål med mötet i Sverige är att det senare känns för dig som om du hälsar på en bekant/vän på Mallorca. Det gör att du lättare kan slappna av och få ut maximalt av din vistelse där.
Föreläsningar: Kan barn delta i Daniels föreläsningar?


Daniels har föreläst i skolor för barn från sex år och uppåt samt haft enormt många föreläsningar där barn varit med i publiken. Vilket har varit mycket uppskattat!

Hans önskan är emellertid att barnet är minst tio år gammal. Detta då Daniels föreläsningar innehåller ibland en del våldsbeskrivningar av övergrepp han utsattes för, men även från vad han själv som vuxen utsatte andra för.
Föreläsningar: Går det att boka Daniel för en heldag?


Absolut!
Föreläsningar: Gör Daniel kortare föreläsningar där man kan bjuda in företagets kunder?


Många företag bokar Daniel för frukostmöten där han under 15-20 min ger sin bild av världen och berättar om positiva nyheter som olika delar av den. Syftet med dessa föreläsningar är att ge en liten energiboost till de anställda och de företaget bjuder in. Dessa korta föreläsningar är mycket uppskattade!
Good News Magazine: Finns magasinet kvar?


Good News Magazine slutade produceras hösten 2016. Det finns dock en mycket stark ambition om att återuppta produktionen även om produkten kasnke inte kommer att se exakt ut som den gjorde då. Hemsidan finns kvar.
Good News Magazine: Går det att köpa tidigare utgåvor av magasinet?


Ja, det finns fortfarnade flertal exemplar av de flesta utgåvor att få tag på. Priset är 50 kr exklusive frakt. Hör av dig till. Daniel så ordnar han det.