top of page

lör 02 dec.

|

Västerås

Workshop - Bygg starka kärleksrelationer - endast 6 platser

Känner du att du står stilla i en relation? Känner du att ni brister i er kommunikation? Tycker du att du inte får fram vad du vill ha sagt? Känner du dig missförstådd? Önskar du leva ett liv med färre konflikter? Om du kan svara ja på någon av frågorna är denna workshop perfekt för dig!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Workshop - Bygg starka kärleksrelationer - endast 6 platser
Workshop - Bygg starka kärleksrelationer - endast 6 platser

Tid och plats

02 dec. 2023 09:00 – 03 dec. 2023 14:00

Västerås, Flottiljgatan, Västerås, Sverige

Om eventet

Livet är för värdefullt för att leva i relationer som mestadels skadar oss. Livet är för kort och för värdefullt för att låta det förgågna, både i ens liv och i andras liv, fortsätta att skada oss och att stjäla ifrån oss livsglädje och förneka oss livsnjutning.  Det finns för mycket skönhet och kärlek på planeten för att leva ett liv utan sådant i sin vardag. 

Denna workshop lämpar sig för dig som känner att du nått en plats i ditt liv där du vill vara den som sitter i förarsätet av det. Där du nått en plats där du inte mer orkar leva i det trasiga utan behöver få hälp att slå dig fri, att tänka i nya vanor, få nya perspektiv och se nya möjligheter. Helt enkelt få hjälp att forma den bästa versionen av dig själv. Allt med syfte att du ska må bra och bli trygg och stark i dig själv. 

Dagen ser ut som följande: 

Vi möts i en vacker yogastudio som  vi har för oss själva hela dagen i utkanten av Västerås. Kommer du med tåg hämtar vi dig på tågstationen och skjutsar i slutet av workshopen dit tillbaka dit. Kommer du med bil finns det gott om gratisparkering precis utanför dörren. 

Vad ingår:

Fem timmars workshop med Daniel, frukost (god smörgås, kaffe/te, färskpressad apelsin juice, frukt) och en lättare lunch. 

För dig som vill stanna kvar en stund efteråt och fortsätta samtala med Daniel så finns den möjligheten. Vi förfogar över lokalen fram till 17.00. 

Antal platser: 6 st

Pris: 1 000 kr

Denna workshop kommer att påminna lite om Daniels retreats på Mallorca. Det innebär att vi inte går laget runt och presenterar oss. Vill man så får man, men man behöver inte det. Det finns inga krav på att man behöver stå och berätta inför andra hur man mår, vad man varit med om och så vidare. Det är frivilligt. 

Vi kommer att sitta i supersköna fåtöljer, men det finns även möjlighet att sitta på yogamattor, kuddar och annat. Kom som du är, var som du är. Vårt fokus under dagen är kärleken som lever i oss och som behöver få blomma ut. 

Daniels mål är att du ska få verktyg med dig för din fortsatta resa och framför allt en själ som ler. Kanske för första gången på länge. 

Välkommen! 

Betala antingen via hemsidan eller direkt via Swish 123 268 24 33 (Soul II Blue AB). Betalar du via Swish får du bekräftelse på din anmälan så fort pengarna kommit in.  Märk betalningen "WORKSHOP". 

Biljetter

  • WORKSHOP 2/12

    1 000,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page