top of page

sön 12 maj

|

Södermalm

Stockholm 12 maj: En unik föreläsning om kärlek ur en mans perspektiv

En föreläsning för dig som vill finna glädjen och lyckan i vardagen oavsett hur svåra prövningar du mött eller möter. En föreläsning som inspirerar dig till att varje dag, i det lilla och i det stora, i det lätta och det svåra, njuta av livet.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Stockholm 12 maj: En unik föreläsning om kärlek ur en mans perspektiv
Stockholm 12 maj: En unik föreläsning om kärlek ur en mans perspektiv

Tid och plats

12 maj 2024 14:00 – 17:00

Södermalm, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm, Sverige

Om eventet

Jag var i sonens skola. Medan jag stod utanför hans klassrum och väntade på att han samlade sina saker kom en flicka i samma ålder (sju år) fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa henne få av sig sina kraftiga vinterkängor. Jag bad henne sätta sig på en bänk och så satte jag mig på knän framför och hjälpte henne. Medan jag höll på med det sträckte hon fram sin hand och smekte min kind. När jag tittade upp och mötte hennes blick sa hon: ”Du är en snäll människa, det syns i dina ögon.” 

Några år tidigare sade en vän till mig:”Min pappa sa något intressant om dig efter att ni sågs. Han sa: ’Det där är en farlig man, det finns mycket mörker bakom hans ögon.’” Pappan, som jag träffat ett par gånger, hade varit polis i över trettio år.  

Jag tror att båda såg rätt. Flickan därför att hon bar kärlek. Pappan därför att han bar rädsla. Han trodde på tredje världskrig inom kort och hade noll tillit till människan.  

Den 12 maj håller jag en mycket speciell föreläsning. I sin helhet blir det en föreläsning där jag som man fokuserar på kärlek: Vad det är och hur vi kan bli bättre på att leva våra liv utifrån den.   

Under tre timmar tänker jag prata om kärlek, rädsla, relationer och att vara människa. Jag kommer att prata om att förlåta för att kunna läka. Jag kommer att prata om snällhet som verktyg för att utvecklas. Jag kommer att prata om acceptans som vägvisare för att bli lycklig. Jag kommer att prata om mjukhet och hårdhet och hur båda kan vara i symbios med varandra. Jag kommer att prata om livsglädje och hur vi kan göra för att känna mer av den i våra liv. 

Endast 30 platser finns och endast förbokning gäller. 

Te/Kaffe/Cider samt enklare tilltugg i form av frukt och fikabröd ingår! Alla som köper biljett är också under kvällen med i utlottningen av 2 av mina coahpaket där tre samtal ingår (varje samtal på upp till 2 timmar). Värde på coachpaketet är 1 500 kr. 

Pris: 400 kr/biljett 

Insläpp från 13.30

Platsen där föreläsningen äger rum är Terrassen (1 tr ned) inne på Hälsans Hus beläget på Södermalm i Stockholm. 

Känn dig varmt välkommen! ❤️

Biljetter

  • Daniel Mendoza - Hälsans Hus

    Fika ingår

    400,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page