top of page

Våren 2022

|

Teater Stockholm

Sökandet efter godhet - En man, en scen och hans livsresa

Från pojken som ville dö till mannen som lärde sig att leva. Välkommen till en unik och lika sällsynt föreläsning om sökandet efter godhet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sökandet efter godhet - En man, en scen och hans livsresa
Sökandet efter godhet - En man, en scen och hans livsresa

Tid och plats

Våren 2022

Teater Stockholm

Om eventet

VIKTIGT!! Denna föreläsning skulle ha ägt rum den 5 maj 2020 på Oscarsteatern, blev sen framflyttad på grund av restriktioner och då många som köpt biljett önskade att föreläsningen skulle flyttas fram tills dess att situationen kändes tryggare för att vistas i större offentliga sammahang. 

Utifrån läget som rådet per i dag (20210913) kommer föreläsningen att äga rumt först under våren 2022! Ny information om exakt datum samt lokal skickas via sms eller epost till varje person som köpt biljett så fort ett nytt datum är satt. Föreläsningen skulle äga rum på Oscarteatern men kommer istället att flyttas till mindre teater i Stockholm. 

Biljetter som köps gäller oavsett nytt datum. Barn som står med på gästlistan kommer att stå kvar även då! 

Vi tror att vara snäll betyder att alltid säga ja. Så många bränner ut sig därför att de inte lärt sig att säga nej. Vi tror att massmedias bild av världen är den rätta. Så många tappar framtidstron därför att de endast matar sig med det negativa. Vi tror att godhet endast finns i oss själva. Så många blir ensamma därför att de tvivlar på alla andra. Vi tror att den som hatar inte kan vara god. Så många ger sig själva aldrig chansen att se källan till en annan människas hat. Vi tror att problem löses genom att hantera symptomen. Så många besvärar sig inte att söka efter källan till problemet. 

Daniel Mendozas föreläsning kommer att vara en unik upplevelse! En föreläsning om att ha varit en pojke som ville dö till att ha blivit en man som lärt sig att se det goda i sig själv och andra och att älska livet. 

En föreläsning om godhet, framtidstro, hopp, kärlek och att lära sig att se godheten i sig själv och andra. En föreläsning direkt från hjärtat, utan manus och färdriktning. En som förhoppningsvis tar dig till källan av vilka vi är. 

Information som gäller tills vidare: 

Plats: Ännu ej fastställt 

Insläpp: 18.30

Föreläsning: 19.00-21.00

Platser: Onumererade platser

Pris: 199 kr

Rekommenderad lägsta ålder: 11 år

VIKTIGT OM GRATIS INTRÄDE FÖR BARN UNDER 18 ÅR: För dig som kommer med barn under 18 år är biljetten för barnet gratis. Allt du behöver göra efter att ha köpt dina biljetter är att kontakta Daniel via daniel@danielmendoza.se och meddela antalet barn i ditt/ert sällskap. Så länge det finns platser kvar (max 100 fribiljetter finns för barn/ungdomar) kommer Daniel att skriva upp deras namn på gästlistan! Max 4 fribiljetter per sällskap är möjligt att få! Detta meddelande finns kvar så länge det finns fribiljetter! 

VIKTIGT VID BETALNING PÅ HEMSIDAN! Vill du betala med SWISH så klickar du på "Manuell betalning" när du kommer till Kassan och ska välja betalningsmetod. 

Viktigt vid inställt evenemang!

Vid inställt evenemang på grund av sjukdom eller liknande kommer pengarna för biljett att återbetalas. Vid inställt evenemang på grund av Force Majeure (exempelvis (COVID-19) flyttas evenemanget till annat datum. 

Känn dig varmt välkommen! 

Biljetter

  • Plats och datum ej fastställt

    199,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page