top of page

Sun, Sep 01

|

Södermalm

Stockholm: Kärlek - ur en mans perspektiv

En föreläsning för dig som vill finna glädjen och lyckan i vardagen oavsett hur svåra prövningar du mött eller möter. En föreläsning som inspirerar dig till att varje dag, i det lilla och i det stora, i det lätta och det svåra, njuta av livet.

Stockholm: Kärlek - ur en mans perspektiv
Stockholm: Kärlek - ur en mans perspektiv

Time & Location

Sep 01, 2024, 7:00 PM – 9:00 PM

Södermalm, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm, Sverige

About the event

Jag var i sonens skola. Medan jag stod utanför hans klassrum och väntade på att han samlade sina saker kom en flicka i samma ålder (sju år) fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa henne få av sig sina kraftiga vinterkängor. Jag bad henne sätta sig på en bänk och så satte jag mig på knän framför och hjälpte henne. Medan jag höll på med det sträckte hon fram sin hand och smekte min kind. När jag tittade upp och mötte hennes blick sa hon: ”Du är en snäll människa, det syns i dina ögon.”   

Några år tidigare sade en vän till mig:”Min pappa sa något intressant om dig efter att ni sågs. Han sa: ’Det där är en farlig man, det finns mycket mörker bakom hans ögon.’” Pappan, som jag träffat ett par gånger, hade varit polis i över trettio år. 

Jag tror att båda såg rätt. Flickan därför att hon bar kärlek. Pappan därför att han bar rädsla. Han trodde på tredje världskrig inom kort och hade noll tillit till människan.  

Söndagen den 1 september håller jag på nytt en mycket speciell föreläsning i Stockholm. I sin helhet blir det en föreläsning där jag som man fokuserar på kärlek: Vad det är och hur vi kan bli bättre på att leva våra liv utifrån den. 

Under två timmar tänker jag prata om kärlek, rädsla, relationer och att vara människa. Jag kommer att prata om att förlåta för att kunna läka. Jag kommer att prata om snällhet som verktyg för att utvecklas. Jag kommer att prata om acceptans som vägvisare för att bli lycklig. Jag kommer att prata om mjukhet och hårdhet och hur båda kan vara i symbios med varandra. Jag kommer att prata om livsglädje och hur vi kan göra för att känna mer av den i våra liv. 

Platsen där föreläsningen äger rum är vackra Hälsans hus på Söder. 

Endast 30 platser finns och endast förbokning gäller. 

Te/Kaffe samt enklare tilltugg i form av frukt och fikabröd ingår! 

Pris: 450 kr/biljett 

Insläpp från 18.45

Känn dig varmt välkommen! ❤️

Tickets

  • Daniel Mendoza - Hälsans hus

    Sale ends: Sep 01, 8:00 AM

    För föreläsningen 19.00-21.00. Insläpp 18,45.

    SEK 450.00
    Tax: Moms included

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page