top of page

dom, 02 jun

|

Malmö - Yogagården

Malmö: Kärlek - ur en mans perspektiv

En föreläsning för dig som vill finna glädjen och lyckan i vardagen oavsett hur svåra prövningar du mött eller möter. En föreläsning som inspirerar dig till att varje dag, i det lilla och i det stora, i det lätta och det svåra, njuta av livet.

Malmö: Kärlek - ur en mans perspektiv
Malmö: Kärlek - ur en mans perspektiv

Horario y ubicación

02 jun 2024, 15:00 – 17:00

Malmö - Yogagården , Stora Nygatan 38, 211 36 Malmö, Sverige

Acerca del evento

Jag var i sonens skola. Medan jag stod utanför hans klassrum och väntade på att han samlade sina saker kom en flicka i samma ålder (sju år) fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa henne få av sig sina kraftiga vinterkängor. Jag bad henne sätta sig på en bänk och så satte jag mig på knän framför och hjälpte henne. Medan jag höll på med det sträckte hon fram sin hand och smekte min kind. När jag tittade upp och mötte hennes blick sa hon: ”Du är en snäll människa, det syns i dina ögon.”   

Några år tidigare sade en vän till mig:”Min pappa sa något intressant om dig efter att ni sågs. Han sa: ’Det där är en farlig man, det finns mycket mörker bakom hans ögon.’” Pappan, som jag träffat ett par gånger, hade varit polis i över trettio år. 

Jag tror att båda såg rätt. Flickan därför att hon bar kärlek. Pappan därför att han bar rädsla. Han trodde på tredje världskrig inom kort och hade noll tillit till människan.  

Den 2 juni håller jag en mycket speciell föreläsning i Malmö, staden jag verkligen älskar och där några av huvudkaraktärerna i min trilogi bor. Men trots min stora kärlek till staden, eller kanske på grund av den, var det åtta år sedan jag höll en egen föreläsning där. I sin helhet blir det en föreläsning där jag som man fokuserar på kärlek: Vad det är och hur vi kan bli bättre på att leva våra liv utifrån den. 

Under två timmar tänker jag prata om kärlek, rädsla, relationer och att vara människa. Jag kommer att prata om att förlåta för att kunna läka. Jag kommer att prata om snällhet som verktyg för att utvecklas. Jag kommer att prata om acceptans som vägvisare för att bli lycklig. Jag kommer att prata om mjukhet och hårdhet och hur båda kan vara i symbios med varandra. Jag kommer att prata om livsglädje och hur vi kan göra för att känna mer av den i våra liv. 

Jag kommer även att läsa högt ur några av mina böcker. Allt för att stärka budskapet jag vill sända ut. Den om att kärlek är essensen av livet. 

Platsen där föreläsningen äger rum är Yogagården

Endast 20 platser finns och endast förbokning gäller. 

Te/Kaffe samt enklare tilltugg i form av frukt och fikabröd ingår! 

Alla som köper biljett är också under kvällen med i utlottningen av 1 st coahpaket där tre samtal ingår (varje samtal är på 1  timme). Värde på coachpaketet är 1 500 kr. 

Pris: 450 kr/biljett 

Insläpp från 14.40

Känn dig varmt välkommen! ❤️

Entradas

  • Daniel Mendoza - Malmö

    La venta finaliza el: 01 jun, 23:50

    För föreläsningen 15.00-17.00. Insläpp 14.40.

    450,00 SEK
    Impuestos: Moms incluido

Total

0,00 SEK

Compartir este evento

bottom of page