Recensioner

Du hittar drygt 200 betyg och recensioner på Daniels böcker via

BOKUS och ADLIBRIS!

Kärlekens omtanke

"Det är verkligen en bok som beskriver Daniels resa från mörker till ljus på alla sätt och vis. Så otroligt gripande och känslomässigt berörande. Så bra beskrivningar på hur man kan hantera många situationer i livet. En bok som ska läsas av många tycker jag! Personlig utveckling är så viktigt och av denna kan man lära sig mycket."

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camilla Bäckman

Den Enda


"Det tog mig en vecka. Jag läser aldrig och det tog mig en vecka att läsa ut den. Jag varken kunde eller ville sluta läsa. Detta är en kärlekshistoria utöver de vanliga. Den vackraste jag varit med om. Den andas liv rakt igenom med allt vad livet innebär.  Fylld av målande detaljer som tar dig med in i berättelsen och gör den levande är den skriven på ett så naket sätt. Ett sätt som griper tag. Som fått mig mig rörd till tårar och som gett min själ gåshud. Flera gånger om. 

Läs den, bara gör det!"

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sara Granelli Frick

Diktsamlingen Själens Röst

"Om Den Enda är Bibeln, är Själens Röst psalmboken. Utan prolog eller epilog, utan versaler, utan punk, utan titel, ger den ton till själens olika melodier: längtan, förtvivlan, saknaden, hoppet, tron, berusningen, lyckan. En poesisamling som är fantastisk i sig, men hel bredvid sin Bibel."

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Daniela 

Kärlekens omtanke


"En äkta, genuin och vacker själsresa som visar vägen från mörkaste mörkt till ljusaste ljust! 

Även om många inte levt i det mörker som Daniel, fångar han problem som vi alla möter i den grå vardagen med alla dess skuggor.  I kontrasterna mellan mörker och ljus fokuserar han hela tiden på ljuset och omvandlar sorg till glädje, ilska till kärlek och ensamhet till gemenskap. 

Öppet, naket och sårbart beskriver han sitt liv och de problem han mött på sin resa. Men han stannar inte vid denna skildring, han lyfter även fram de insikter han fått, och det bästa av allt, han beskriver på vilket sätt han jobbat med sina problem, recepten för att bli kvitt det som tyngt honom. Under läsningen jobbar du med dig själv, inifrån och ut, på samma sätt som Daniel. 

Ingen vill leva sitt liv tyngd av en ryggsäck full av sten. Läsningen ger dig många råd om hur du befriar dig från last för att leva ett rikare liv!"

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Annica Nygren

Den Enda

DEN ENDA, innehåller 362 sidor av ett enda långt andetag. Tonen, orden, och budskapet om hur två själar möts har mig veterligen aldrig beskrivits på ett sånt vackert o hudlöst sätt. Om jag fick uppleva en skärva av det som Elma & Nathaniel får uppleva - skulle jag tillhöra en av jordens lyckligaste quinnor. LÄS DEN, bara gör't!

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Angelica Albert Albertsson

Kärlekens Omtanke


"Denna boken är rak och ärlig. Skriven men mycket omtanke kärlek och eftertanke. Den kryper på djupet.. för mig har det varit viktigt att läsa den i de stunder när jag frigjort tid och rensat hjärnan för att ha ett öppet sinne. 
En bok för alla att läsa och ta med sig på sin egen livsresa. "

Betyg hos Bokus: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Susanne Tenselius