top of page

Hopp och framtidstro inte kändes tillräckligt, så därför gjorde jag vad jag gjorde

Uppdaterat: 18 apr.


I detta avsnitt av "Daniel-pratar-till-en-kamera" berättar jag om vad det var med Good News Magazine, med att sprida hopp och framtidstro, som kändes fel i mig och som ledde till mitt författarskap. Jag pratar om faderskap och författarskap. Det finns en gemensam tråd. Jag berättar även om min stora dröm vad gäller att vara offentlig och författare. Och säkert pratar jag om mer. Allt är improviserat och i nuet. Som alltid. Vill du stödja mig får du gärna köpa mina böcker eller swisha en slant till: 070-2200945. Tack för din tid och förhoppningsvis uppskattning. Med omtanke, Daniel Mendoza +46 70 220 09 45 daniel@danielmendoza.se
52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page