top of page

Video: Jag pratar om personlig utveckling, frestelse, vin och fikabröd

Uppdaterat: 16 nov.

I detta avsnitt pratar jag om varför du behöver fokusera på hur du själv är och inte hur någon annan är om du vill må bra i ditt liv. Men hur gör man då? Jag tipsar om ett sätt. Jag ger även tips på hur du ska göra för att sluta med något du önskar sluta med. T.ex. äta godis eller ta hissen. Ett superlätt tips som faktiskt fungerar, om man ger det ett par veckor. Och så pratar jag drinkar, åtrå, sex, coachsamtal, kvinnor, vin, mina två akilleshäl, långt hår, örfilar, fikabröd, efterrätter, godis, hissar och säkert något mer. Och vill du visa mig din uppskattning så får du gärna bidra med en slant till 0702200945, dela inlägget och mer. Tack! 💕


Dessa klipp är högst i nuet och därför improviserade. Kram kram och hej då Daniel


316 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page