top of page

Video: Hur du gör för att lyssna på din egen röst när du aldrig tidigare gjort det

Uppdaterat: 16 nov.

Nytt avsnitt av "Daniel-pratar-med-kameran". I detta avsnitt pratar jag om att lära sig att tacka nej och tacka ja. Om Guns n' Roses & Bruce Springsteen. Men nej då, inte om musiken eller dem, utan en koppling till mig. Jag pratar om hur du ska göra för att kunna följa ditt hjärta och vad du kommer att behöva uppoffra. Jag pratar om att stämma ett piano, om att rensa gruskorn från skon och en hel del annat. Jag berättar även om hur jag upptäckte att jag inte hade problem med att vara i solen, med värme. Vilket jag i några årtionden hade. Och säkert pratar jag om mer. Allt i nuet och improviserat. Men allt hänge nog bra ihop, vill jag tro. "Som att sitta och prata med dig", har många sagt till mig. Vill du stödja detta så hoppas jag du swishar en slant eller köper någon av mina böcker här via hemsidan. Det betyder mycket för mig om du gör det. Med omtanke, Daniel Mendoza

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.danielmendoza.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera
209 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page