top of page

Video: För dig som vill bli lycklig

Uppdaterat: 16 nov.

Denna morgon tänkte jag att det skulle vara trevligt att sitta med någon på Mallorca och prata om livet och dela med oss av hur vi ser på det och allt däremellan. Säkerligen över ett glas Rioja av äldre årgång. Men då jag inte kan vara där just nu valde jag att framför kameran prata om livet, om att finna lycka och att bli lycklig. Tänkte först att jag skulle hålla en kort föreläsning men det blev istället en spontan pratstund om hur jag ser på livet och att finna lycka.


Kommentera gärna dina tankar kring hur DU ser på det vad gäller DITT liv och hur du gjort för att finna lycka och glädje. Tack för din tid. Daniel Ps. Enligt många en av Sverige främsta sångare, en fantastisk danskompani och så jag. Alla på samma scen under en kväll. Och på det kommer vi att vara i Sverige kanske häftigaste hotell. Vill du verkligen missa det? Klicka HÄR för att läsa om den kvällen!
362 visningar12 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page