Retreat Mallorca

På en magisk plats på Mallorca kommer vi föra nära samtal, utbyta erfarenheter, lyssna till föreläsningar och njuta av mat och dryck i fantastiska miljöer som stimulerar alla sinnen.
Med total närvaro släpper vi vardagen, möter oss själva och går in i stunden för att hitta det som vill spira och få större tillit till oss själva och vår omvärld.

Tillgängliga datum

Information

På en magisk plats på ön kommer vi föra nära samtal, utbyta erfarenheter, få lyssna till inspirerande föreläsningar och njuta av musik, mat och dryck i fantastiska miljöer som stimulerar alla sinnen. Resan lämpar sig för Dig som privatperson som behöver en paus från vardagars stress och måsten, som behöver ladda batterierna och få verktyg för att kunna ha mer närvaro i vardagen och verktyg för att lättare hantera det negativa massmediala bruset. Resan lämpar sig även för Dig som är företagare och som vill att dina anställda ska må bättre, känna större tillit till framtiden och till sina medmänniskor!

Vi ställer inga krav på att Du ska vara med på utflykterna och ingen förväntar sig (vi tillåter inte det) att Du ska ställa Dig upp och presentera Dig inför övriga och så vidare. Vi är där för att bara få vara, för att inspireras, umgås i vackra miljöer och förhoppningsvis ge näring till en röst inom oss vi i vardagars stress och hets, i det negativa bruset, sällan hinner lyssna på.

Så kom som Du är, var som Du är! 

Dag 1 – Optimism och framtidstro

Samling kl 12 vid Palmas flygplats för att tillsammans åka till fincan. Där äter vi en enklare lunch och tidig middag. Efter alla fått sina rum/sängar går vi på enkel vandring i omgivningarna.

Dag 2 – Kärlekens omtanke

Samtal om medveten optimism
Hur gör man för att inte fastna i det negativa bruset? Vilka verktyg finns det för att kunna surfa mellan allt negativt massmedia matar samhället med? Vilka positiva saker sker i världen och har vi skäl att tro på framtiden?

Dag 3

Samtal om kärlek och livet
Kan vi hjälpa oss själva att vara mer i nuet? Besegra sina rädslor – hur gör man och bör man? Varför känner vi skam för att må bra? Lever jag eller överlever jag – och finns det en skillnad? Är jag en som dömer andra, om ja, varför? Snäll, är det att vara naiv eller egentligen att vara vis och kärleksfull?

Dag 4

Lunch och avslut vid bergsby eller havet.
Sen kör bussen alla till Palma.
Vad tar jag med mig hem? Frön som såtts, hur fortsätter jag att vattna dem? Make up eller Wake up?

Notera: Dagsschemat kan ändras
beroende på väderförhållanden!

I priset ingår

  • Ett möte med Daniel i Sverige, innan resan
  • Transfer från flygplats i Palma samt för övriga utflykter
  • Boende på finca, tre nätter. Del i dubbelrum. Varje finca har flertal toaletter och duschar
  • Helpension – All mat ingår och lagas på plats av privat kock. Maten som serveras är vegetarisk och i största möjliga mån ekologisk. Ett glas vin serveras till lunch och middag.
  • ”Honesty bar”, till självkostnadspris, finns i huset för den som önskar något extra att dricka. Måttlig konsumtion av alkohol är dock önskvärt.
  • En lunch vid ekologisk vingård alt apelsinodling
  • En söndagslunch (Paella eller vegetarisk) på restaurang i bergsby. Därefter transfer till Palma.

Ingår ej

  • Flygbiljett samt transfer i Sverige
  • Annat boende

Vid inställd resa

Genomförande sker vid minst 10 deltagare. Vid inställd resa återbetalas hela beloppet exkl. anmälningsavgiften inom tio arbetsdagar.
Eventuella flygbiljetter och hotellrum ersätts ej.

Andras ord, om sina resor

Svårt att beskriva denna resa med ett ord. 16 okända människor i ett underbart hus. Alla goda omtänksamma själar som alla hade sina olika mål och processer. Lugn, ro, trygghet och god mat skapade en plattform för att kunna känna inåt och hitta mina egna svar. Jag behövde hitta tilliten till mig själv och universum. Någon ville våga prata inför folk. En annan behövde fylla på med självkänsla. Magiskt. Tillåtande, perfekt väder, otrolig energi på ön och underbar mat och utflykter. Mina bästa dagar någonsin.

Sara Örsing, oktoberresan 2016

Android Icon regular

För mig blev resan livsviktig. Ett tillfälle att vattna själens rötter och att hitta mig själv. Kärlekens omtanke fanns runt oss hela tiden vid matbordet, vid föreläsningarna samt av alla upplevelseresor. Med kärlek Tack Daniel med sällskap för modet att göra denna resa.

Marie Wahlberg, oktoberresan 2016

Android Icon regular

Att beskriva den här resan med ord är nog omöjligt men jag hoppas att du en dag får möjlighet att uppleva den själv.

Jag vill tacka vackra Ulrika som bäddade åt oss med vackra omgivningar som helt stal våra andetag och fyllde oss med lugn. Underbara Bittan för att hon vårdade våra kroppar med kärleksfullt tillagad mat som var fröjd för alla sinnen! Och kloka och varma Gabriella som delade med sig av både sin kunskap och sitt hjärta så varsamt att hennes ord nådde djupt djupt in i själen. Och Daniel. Finns inga ord för att beskriva den tacksamhet jag känner för allt han gjort för oss. Genom att ha tillit har han skapat en mosaik där varje pusselbit passar perfekt till den andre. Och inte minst tack till var och en av de vackra själarna som jag delade de här dagarna med. Genom att vara er själva, genom att ni valde att lyssna inåt, välja godhet och omtanke fick vi se en glimt av hur världen kan se ut om vi väljer att fokusera på det som förenar och respekterar varandras olikheter och behov. När vi väljer att se det vackra i andra och vågar vara sårbara och äkta. När vi tillåts och tillåter oss själva att känna det vi känner, gråta utan att skämmas, skratta med hela själen, dansa och känna oss fria…att verkligen bli sedda…vi skapade magi genom att dela med oss av den magi vi alla har inom oss. Så tack tack tusen gånger tack för allt! Jag är påfylld till bredden.

Kinga Maria, oktoberresan 2016

Android Icon regular

Jag var rädd, livrädd, att göra denna resa – att åka till en plats jag inte kände till och möta människor jag inte visste något om. Ville åka hem redan efter en timme, men jag visste att jag BEHÖVDE stanna kvar, mina rädslor och min själ var ännu inte redo för avfärd. Jag grät varje dag – av sorg & medömkan, oro & ångest men också av vänlighet & omtanke, beröring & kärlek. Jag släppte taget om mina rädslor, vågade berätta vem jag var och vågade DANSA! Istället för att bli avvisad blev jag omhuldad av kärleksfulla armar, vänliga ord och gester. Jag kände hur mitt sinne och min själ fick tid att andas och bara vara, mitt inre fylldes av frid när jag gav mig själv tiden att se allt det vackra omkring mig – natur och människor. Jag är så tacksam att jag stannade kvar och fick möta dessa vackra änglar! Tack Daniel

Agneta Midelf

Android Icon regular

Denna resa har givit näring i alla nivåer och på djupaste plan för både kropp, sinne och själ..Omgivningen, huset vi bodde i, maten vi fullständigt njöt av men framförallt alla dessa vackra personligheter samlade på ett och samma ställe…så olika men ändå så väldigt lika…..vi var alla en del av vad omtanken av kärlek skapar och ger. Från djupet av mitt hjärta TACK TACK TACK att jag fått förmånen att få vara en del i allt detta fina.

Annette Ojanlatva, oktoberresan 2016

Android Icon regular