Mallorcaresan 26-29 oktober 2017

6900,00 kr

4 i lager

Kategori:

Beskrivning

Då många har skrivit och önskat få följa med på resan i november, som är slutsåld, anordnar jag ytterligare en resa i oktober. Dock mycket mer avskalat. Det innebär att jag inte kommer att hälsa på någon i Sverige, frukost ordnar jag med kollega till alla och så har vi professionell kock till luncherna och middagarna. Maten, där dryck och mat ingår, kommer mestadels att vara vegetarisk.

Inga inplanerade utflykter finns med på schemat men tanken är att vi spontant i mindre grupper åker till två platser jag vill visa alla. Bil att hyra under ett par timmar kommer det finnas möjlighet till och till en mindre kostnad. 

Vad gäller föreläsningar kommer jag att hålla minst en under vistelsen i huset. Den/De kommer dock inte vara som mina ordinarie och jag tänker inte i förväg bestämma tid på hur lång den kommer att vara. Kan hända att den blir 30 minuter eller tre timmar lång. Övrig tid ägnar vi åt samtal om livet, kärlek, positiva nyheter, själen, medveten optimism, att välja med hjärtat och att bara vara. Inga krav och inga måsten.

Jag ser gärna att de som följer med läst min debutroman, Den Enda. Vill du med på resan men har inte läst den så skickar jag den till dig!

Huset vi hyr är beläget i bergen på Mallorca och har utomhuspool, för den som vill ta med badkläder. Jag rekommenderar även att man har med sig tunn jacka och/eller tjockare tröja för kvällarna. Oktober är en mycket vacker månad där vädret kan påminna lite om svenska sensommaren.

Vill du följa med mig/oss?

Anmälan gör du via denna sida eller genom att skicka ett sms till: 0702200945

Resan blir 26-29 oktober. Tiderna vi är i huset är torsdag kl 12.00 till söndag 12.00.

Pris: 6 900 kr (Swish 0702200945). Flyg ingår ej!! Vill du bli hämtad av mig på flygplatsen tillkommer 300 kr i avgift.

NOTERA: Avbokning gäller ej för denna resa! Däremot kan du som av olika anledningar senare inte kan följa omboka din plats till annan kommande Mallorcaresa som jag anordnar. Skulle det innan slutet av september dyka upp någon som kan ta din plats får du självklart omgående dina pengar tillbaks!

Antal platser: 11

Det kommer att bli enormt vackert och givande, men som sagt, mycket mer avskalat i jämförelse med övriga resor jag anordnar!