Den Enda, Själens Röst och Good News Magazine!

299,00 kr

Nu kan du köpa Daniels debutroman Den Enda, hans diktsamling Själens Röst och en tidigare utgåva (ej senaste!) av Good News Magazine. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker! Böckerna och magasinet skickas inom tio arbetsdagar till angiven adress. Priset gäller enbart inom Sverige!

Kategori:

Beskrivning

 

Den Enda handlar om kärleken mellan en kvinna och en man, Elma och Nathaniel. En kärleksroman som också i mångt och mycket speglar deras kärlek, omtanke och respekt för allt levande. Samt deras engagemang för att bidra till en bättre värld. Läs några av recensionerna om Den Enda på Bokus hemsida!

Själens Röst är en diktsamling som har sin början i Den Enda och i många av de breven huvudkaraktärerna i den boken skriver till varandra.

Good News Magazine, Nordens enda magasin med fokus på medveten optimism och konstruktivt engagemang, handlar om en önskan inom mig att få beröra och att få göra världen lite vackrare, lite vänligare. Godhet föder godhet och vi behöver alla ta del av det positiva som också sker i världen. För att hämta inspiration, motivation och kunskap.