Svaret som säger mycket om dig

Jag tycker om att springa i backar. Ett tag var jag besatt av det. Jag kallar den typ av träning för: “Träning för kropp och själ”. För kroppen var själva löpningen. För själen därför att jag från toppen av backen kunde sedan njuta av utsikten. Framför allt i den backen jag brukar springa på. Så i detta nya avsnitt av Kärlekens Omtanke pratar jag om just backar. Men inte sådana som man springer upp och ned för… Backen får i detta avsnitt vara en metafor. I slutet av avsnittet ställer jag en fråga som jag hoppas du vill reflektera över. Rörigt? Ne då, häng på nu och lyssna på avsnittet!

Och glöm inte: 99 kr för Den Enda på Bokus hemsida!

Har du läst den, tyckte mycket om den men inte recenserat den där eller på Adlibris så föreslår jag följande: Vill du ta dig tiden att göra det så skickar jag gärna min diktsamling Själens Röst som tack för din tid och uppskattning. Utan någon som helst kostnad, annat än då din tid. Låter det tilltalande? Allt du behöver göra är att efteråt skicka mig en adress dit boken ska skickas! Skriv till mig via Facebook eller till daniel@danielmendoza.se

Varför jag ber om detta är därför att varje recension hjälper Den Enda att nå ut! Jag ger ut boken i eget förlag och har inte resuser för att konkurrera med det stora förlagen. Så på detta sätt kan boken ändå få egna vingar. 😊

Bokus: https://www.bokus.com/bok/9789163787188/den-enda/

Tack!

Daniel Mendoza

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

Cookie-inställningar

Här kan du välja vilka cookies som ska tillåtas på den här hemsidan.

Dessa cookies är obligatoriska för hemsidans funktion och kan inte avaktiveras.

  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Accept all Services