Fel fast vi menar väl

”Nää, fy, usch, äckligt!!” svarade hon min son Leon och visade med miner avsmak för kaffet hon sekunder senare drack upp. Jag satt bredvid Leon på andra sidan bordet och betraktade hennes invanda beteendemönster. ”Så varför dricker du det då?” var jag tvungen att fråga henne då hon gjorde vad många vuxna gör framför barn; säger en sak men gör en annan. Hon skämdes över sitt beteende, bad Leon om ursäkt och svarade mig: ”Ja, det kan man ju fråga sig…”. ”Leon, vad x egentligen vill säga är att du är för liten (han var en var inte fyllda två och hade en stund innan frågat en vuxen om han fick smaka på kaffet hon drack) för att dricka kaffe”, sa jag till honom. ”Då förstår jag, pappa!” svarade han mig och tuggade vidare på sin smörgås. Så i detta avsnitt pratar jag bl a om ord och att välja dem med omsorg. Och jag ägnar slutet av avsnittet till fokus på positiva nyheter! Så häng på!

I flera veckor har Den Enda legat på Bokus topp-lista. Vilket är en bedrift utifrån att jag ger ut den i eget förlag och utan någon marknadsföringsbudget. Som jag nämnt i en del avsnitt är en av anledningarna till Den Endas framgång alla magiska recensioner som skrivits om den. Kanske är du en av över 100 som skrivit en sådan. Därför vill jag passa på att tacka dig för din hjälp med att få Den Enda att nå ut! Den hjälpen är ovärdelig för mig! Så tack! ❤️

För dig som ännu inte känner till den så har Bokus ett fantastiskt erbjudande. Klicka på länken för att komma till deras sida: https://www.bokus.com/bok/9789163787188/den-enda/

Med omtanke,

Daniel Mendoza

daniel@danielmendoza.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

Cookie-inställningar

Här kan du välja vilka cookies som ska tillåtas på den här hemsidan.

Dessa cookies är obligatoriska för hemsidans funktion och kan inte avaktiveras.

  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Accept all Services