Ett kassettband för att hantera min sorg

Jag var sjutton år när min far tog livet av sig. Några dagar innan hade han berättat om sina tankar för mig. Och jag hade svarat honom: ”Du är vuxen, du måste välja egen väg att gå.” Han valde den vägen. Mina äldre systrar, som var de som fann honom, sa till mig att åka till hans lägenhet och verkstad och ta det jag behövde ha som minne. Jag tog hans pass, ID-kort och ett kassettband han alltid spelade i sin bil. Det var framför allt kassettbandet jag visste jag senare skulle behöva. Till vad? I avsnittet berättar jag.

Och snälla glöm nu inte det jag nämner i slutet. Det är ett makalöst erbjudande! Och som alltid, blir du totalt missnöjd med den … så lovar jag att köpa tillbaks den av dig för samma pengar. Du behöver då enbart skicka mig en epost (daniel@danielmendoza.se) med kopia på kvittot och Swish-konto samt gärna en motivering om varför den inte föll dig i smaken:

https://www.bokus.com/bok/9789163787188/den-enda/

Tack för din tid!

Daniel Mendoza

daniel@danielmendoza.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa online-upplevelsen. Genom att godkänna accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår cookie policy.

Cookie-inställningar

Här kan du välja vilka cookies som ska tillåtas på den här hemsidan.

Dessa cookies är obligatoriska för hemsidans funktion och kan inte avaktiveras.

  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Accept all Services